iCUE, Corsair H100 soğutmayı görmüyor

ExodiusS

Kilopat
Daha fazla  
RGB kumanda ile kontrol edebiliyorum ama ICUE'de görünmüyor?
Not: Eski iCUE sürümünü denedim olmadı. Fanlar full devirde dönüyor, kontrol edemiyorum.

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Düz h100 modellerinde kontrolcü yok diye biliyorum kontrolcü olmadığı için icue ile kontrol edilemez. 5v rgb girişini ve fanlarıda anakarta takarsanız, anakart yazılımı ile rgb ayarlarını ve fan kontrolünü yaparsınız.

Bağlantılarında bir sorun yok. Dediğim gibi kumandası ile RGB renklerini değiştirebiliyorum. Ama fan devirini düşürmeye bastığımda tepki vermiyor.
H100 içinden çıkan kumandayı gösterir misiniz? Merak ettim. Fan devrini düşüremiyorsanız BIOS üzerinden bir ayar çekin. Sorun yok diyorsunuz ama iCUE geniş manada Corsair ürünleri için en iyi kontrol programıdır.

Düz h100 modellerinde kontrolcü yok diye biliyorum kontrolcü olmadığı için icue ile kontrol edilemez. 5v rgb girişini ve fanlarıda anakarta takarsanız, anakart yazılımı ile rgb ayarlarını ve fan kontrolünü yaparsınız.
En kötü bios'dan deneyeceğim.

Herşeyi denedim ama full devirde çalışmaya devam ediyor. Böyle kalsa sıvı soğutmanın ömrünü kısaltır. Yinede sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
En kötü bios'dan deneyeceğim.

Herşeyi denedim ama full devirde çalışmaya devam ediyor. Böyle kalsa sıvı soğutmanın ömrünü kısaltır. Yinede sorun olur mu acaba?
Pompayı anakarttaki aio fan girişine takıp fanlarıda normal fan soketine taktığınızda en kötü biostan auto modda çalıştırmanız gerekiyor. Youtube'da kurulum ve fan ayarlarıyla ile ilgili bu soğutucunun videoları mevcuttur bir göz atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı