O ikisi arasında bir sıkıntı oluyor olabilir o halde. Biraz oynatınca sistemin kapanması normal değil çünkü. Birbirlerinden uzağa konumlandırmayı (kablolarının birbirine temas etmediğinden emin olarak) deneyebilirsiniz, mümkünse sadece birini kullanmaya çalışabilirsiniz.
Az önce konuda yazılanları harfiyen yaptım 20 pinli soketi iyice yerime oturttum.
8 pinli olanı da yani pompanın LCD ekranını biraz ittirdim.
Tabii bunları yaparken güç kablosunu çıkarmıştım ve birkaç kere Power tuşuna bastım.
Power'ı tekrar taktığım şalteri attırdı sorun yok fakat PC'yi açtığımda yine pompada aynı logo var. şimdi iCUE yazılımını indireceğim muhtemelen yine olmayacak fakat ben yine de bir deneyeyim.
Bu arada o dediğim güç kesilme muabbetini az önce yapmadı.
Ve tabii ki tahmin ettiğim gibi olmadı fakat şunu da eklemekte fayda var.
iCUE yazılımında önceden GIF vs eklemek için pompayı görebiliyordum.
Bu sorunu yaşamaya başladığımdan beri onu da görmüyorum.
Yani o yükseltme kiti sanki takılı değilmiş gibi görmüyor.
Pompayı yazılımda görürken Commender Core yoktu pompa gittikten sonra o yerine geldi.
Bunlar şimdi olmadı tabii ilk bu sorun baş gösterdiğinde oldu.
Ve yazılım üzerinden güncellemeleri denetlediğimde yeni güncelleme mevcut gözüküyor.
Güncelle dediğimde indiriliyor diyor fakat 1 sn sonra internete bağlanılamadı yeniden deneyin diyor.
İnternetimde herhangi bir kopma vs söz konusu değil.
İnternette biraz araştırdım VPN ile bölgenizi ABD yapın öyle deneyin falan yazıyordu denedim ama o da işe yaramadı.