iCUE ve ASUS Aura senkronize olmuyor

wenX

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2019
Mesajlar
596
Makaleler
1
Çözümler
5
Normalde Aura'yı açıp kapattıktan sonra iCUE üzerinden tüm ışıkları kontrol edebiliyordum fakat ICUE'yu güncelledikten sonra Aura algılamamaya başladı daha sonrasında defalarca Aura'yı silip Armoury Crate yükledim ama yine yok. Arada sırada birkaç şeyi görev yöneticisinden kapatınca anakartınkini kontrol edebiliyorum ama ekran kartı sürekli sabit. Şu anda ekran kartıyla RAM'i de Armoury Crate görmüyor zaten. Herhangi bir çözüm önerisi olan var mı?
Güncelleme: Anakartı tamamen hallettim fakat ekran kartını hala kontrol edemiyorum.
 
Son düzenleme:
O sorunu bende yaşıyorum ekran kartı ile anakart senkron olmuyor. Farklı modları deneyebilir misiniz? Olmazsa söküp tekrar takın ekran kartı ile RAM'i ben bi kere de öyle çözmüştüm. (Armory Create ile ışıkları kontrol etmek işkence gibi Asus adam akıllı bir şey ortaya koymamış bence.)
 
O sorunu bende yaşıyorum ekran kartı ile anakart senkron olmuyor. Farklı modları deneyebilir misiniz? Olmazsa söküp tekrar takın ekran kartı ile RAM'i ben bir kere de öyle çözmüştüm. (armory create ile ışıkları kontrol etmek işkence gibi ASUS adam akıllı bir şey ortaya koymamış bence.)

Aynen ya ASUS bu tarz programlar konusunda aşırı kötü. Ekran kartını çıkartmadan halletmeyi düşünüyordum da yapacak başka bir şey kalmadı sanırım. Anakarttan başka bir şeyi algılamadığı için farklı modları denesem de bir işe yaramıyor. RAM'de herhangi bir sorun yok ICUE'dan görmesi yetiyor da tek sorun ekran kartı şu an.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı