ID-Cooling nasıldır?

Fg34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Çevremden ve arkadaşlarımdan birçok talep geldi bu soğutucuların çok iyi olduğunu ve hata vermesi sonucu birebir değişim yaptıklarını söylediler.
Almayı düşünüyorum, kendime bir sistem topluyorum. Önerir misiniz?

Alınır. alınmaz diyenlere bakma Grafiklere aldanma burada o marka bu marka sıralama yarışına girilirse çok yanılırsın. paylaştığın marka ID-Cooling Türkiye'ye yeni girdi, Tedirginlerrr korkuyurlar endişeliler Espiri bir yana gönül rahatlığı ile alabilirsin. Bildiğim kadarı ile distribütörü Globally A.ş diye bir firma. http://www.idcooling.com/Company/index/id/26/name/About us

Kendim ID Cooling SE-207 kullanıyorum neden bahsediyorsun sen tam olarak? Üstelik Türkiye'deki ilk incelemesi de bana ait.

Bilmediğin konu hakkında araştırmadan etmeden yorum yapma.

SE-207 İlk sen yapmış olabilirsin, Tebrik Ederim. ID-COOLİNG in incelemesi ilk bu video ile yapıldı

ZoomFlow 240x Snow
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SE-234 ARGB
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son Olarak ZoomFlow 360XT Snow

inan çok iyi bildiğim konular.

Saygılar.

İnan çok iyi bildiğim konular.
Saygılar.
Ee? Attığın videolar tek bir ürün bazı yapılan incelemeler herhangi bir karşılaştırma göremiyorum. Benim attığım tabloda ise 9 tane sıvı soğutma karşılaştırması var. Google'a ID Cooling yazıp çıkan 2-3 videoyu gelip önüme koymuşsun.

Girişte tebrik ettim markanın modelinin ilk incelemesini ben yaptım demişsin, cevabım ona karşılaştırmasını ilk ben yaptım deseydin yazmazdım. Yine tebrik ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…