GamingX Hectopat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #31 shell32.dll dedi: Ben 12400F ve SE-214-XT kullanıyorum. İçinden çıkan termal macunu uygulamıştım. Şu an işlemci sıcaklığım 34 - 36 derece arasında. (Chrome'da 9 sekme açık, arkada Discord, Spotify, Visual Studio 2022 vb. uygulamalar çalışıyor) Sürebilirsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ne? Soğutucuyu takmadan önce ve taktıktan sonra oyunlarda ekran kartında sıcaklık değişimi oldu mu?
shell32.dll dedi: Ben 12400F ve SE-214-XT kullanıyorum. İçinden çıkan termal macunu uygulamıştım. Şu an işlemci sıcaklığım 34 - 36 derece arasında. (Chrome'da 9 sekme açık, arkada Discord, Spotify, Visual Studio 2022 vb. uygulamalar çalışıyor) Sürebilirsiniz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız ne? Soğutucuyu takmadan önce ve taktıktan sonra oyunlarda ekran kartında sıcaklık değişimi oldu mu?
shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 689 Çözümler 8 24 Haziran 2023 #32 GamingX dedi: Hocam ekran kartınız ne? Soğutucuyu takmadan önce ve taktıktan sonra oyunlarda ekran kartında sıcaklık değişimi oldu mu? Genişletmek için tıkla... 6700 XT kullanıyorum, ekran kartını başka bir soğutucuyla denemediğimden dolayı sorunuza cevap veremiyorum maalesef.
GamingX dedi: Hocam ekran kartınız ne? Soğutucuyu takmadan önce ve taktıktan sonra oyunlarda ekran kartında sıcaklık değişimi oldu mu? Genişletmek için tıkla... 6700 XT kullanıyorum, ekran kartını başka bir soğutucuyla denemediğimden dolayı sorunuza cevap veremiyorum maalesef.