oguz sasi
Hectopat
- Makaleler
- 1
T6 Ultra yeterli olur mu o zaman?O zaman soğutucuya ne gerek var.
Alınır.
T6 Ultra yeterli olur mu o zaman?O zaman soğutucuya ne gerek var.
Alınır.
Olur. Ama Arctic be.T6 Ultra yeterli olur mu o zaman?
T6 ultra ile tahmini kaç Ghz OC yapabilirim?Olur. Ama Arctic be.![]()
Arctic ile T6 Ultra'nın soğutma performansı aynı.T6 Ultra ile tahmini kaç GHz OC yapabilirim?
Değer mi fazladan vermeye?Arctic ile T6 Ultra'nın soğutma performansı aynı.
Arada fark olan şeyler:
- Sessizlik.
- Uzun ömürlülük.
- 10 yıl garanti.
Onun dışında soğutma performansı aynı.
Vallahi ben de aynı ikilemde kalmıştım. Bütçemi zorlayarak Arctic Freezer 34 almıştım. İleride belki işlemcimi değiştiririm diye.Değer mi fazladan vermeye?
forum.donanimarsivi.com
T6 Ultra’nın ses seviyesi rahatsız edecek derecede mi?Vallahi ben de aynı ikilemde kalmıştım. Bütçemi zorlayarak Arctic Freezer 34 almıştım. İleride belki işlemcimi değiştiririm diye.
Şahsen o sessizlik için değer diye düşünüyorum. Çünkü o kadar sessiz ki full devirde kulağımı dayasam bile duyamıyorum.
%50 fan hızında 3.9 GHz, 1.35V ile 50 dereceleri görmüyorum.
Snowman T6 Ultra vs Arctic Freezer 34
Merhabalar, ağır render işleriyle uğraşıyorum. Bütçem 350 TL. Arctic alıp sonradan bir fan daha eklemeyi düşünüyorum fakat T6 Ultra ile nasıl farkları olur diye düşünmeden edemiyorum. İki üründen birini kullanan varsa yük altında kaç dereceleri gördüğünü söylerlerse memnun olurum. Şimdiden...forum.donanimarsivi.com
Ben senin rahatsız olacağın ses seviyesi bilemem. Arctic, full devirde hiç ses çıkarmazken Snowman, full devirde rüzgar uğultusu gibi ses çıkarıyor.T6 Ultra’nın ses seviyesi rahatsız edecek derecede mi?
Reeven E12 mi? T6 Ultra mı?Ben senin rahatsız olacağın ses seviyesi bilemem. Arctic, full devirde hiç ses çıkarmazken Snowman, full devirde rüzgar uğultusu gibi ses çıkarıyor.
Ayrıca Arctic çok yakışıklı..
T6.Reeven E12 mi? T6 Ultra mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.