ID-Cooling SE 224 XT 2. fan bağlantısı nasıl yapılır?

Hocam ön fanların önünde bulunan paneli söküp öyle kullanın görüntü olarak kötü gözükebilir ancak en net çözümü budur fanların yerini falan değiştirmeniz fayda etmeyecek yada kasanızı değiştirin.
Ön panel sökülmüyor hocam, kasayı da değiştirmem mümkün değil şu an. Termal macun değiştirmek biraz olsun işe yaramaz mı?

Ön panel sökülmüyor hocam, kasayı da değiştirmem mümkün değil şu an. Termal macun değiştirmek biraz olsun işe yaramaz mı?
Yok hocam sanmıyorum ben kendim 214XT kullanıyorum aynı işlemci ile kullandığım termal macun da soğutucunun kutusundan çıkan yani sizde kasada hava akış problemi var.

i5 12400F işlemcim için ID-Cooling SE 224 XT model kule tipi soğutucu taktım. Sıcaklıklar maksimum 83'ten 73'e düştü ama istediğim değer olmadığı için soğutucuya 2. bir fan daha alıp takmak istiyorum. 4 pinli 12 cm bir fan alacağım ama CPU fan bağlantısını nasıl yapacağım? Halihazırda 1. fanı CPU fan portuna taktım. Fan çoklayıcı falan mı almam gerekiyor 2. fan bağlantısını yapabilmek için?

Selamlar,
12400F de bu sıcaklıklar normal değil çok yüksek, sadece kasanızın olduğu ortam değil hatalı montaj veya arızalı bir işlemci de söz konusu olabilir, montajı ve termali kontrol ettikden sonra diğer parçaları kontrol ediniz, anakart dan bile kaynaklanabilir, en iyisi kasadan içeriye soğuk hava üfleyen ve içeriden dışarı sıcak havayı atan fanları değiştirmeniz ID-COOLING TF-12025-Pro fanları önerebiliriz. veya daha uygun fiyatlı modellere bakabilirsiniz. Bunu yaptıkdan sonra yine düşmüyorsa işlemciniz veya boardunuz da bir sorun vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı