ID-cooling SE-224-XT performans testi sonuçları

İşlemci: Ryzen 5 3600.

Voltaj: 1.175

Çekirdek hızı: @4.2GHz tüm çekirdekler.

Termal macun: Soğutucu ile birlikte gelen macun.

Kasa: Corsair Carbide SPEC-05 önde 2 fan, üstte 2 fan, arkada 1 fan. Yan cam kapalı.

Oda sıcaklığı: Atletle oturulacak vaziyette.

Ses: Kasamda bir tane sesli çalışan fan var onun sesinden işlemcininkini pek duyamadım.

Boşta ve tam yükte sıcaklıklar görselde eklidir.

Stok fan ile değerler cam açık önde 1, arkada 1 fan olmak üzere.

Boşta: 48-50 derece.

Tam yükte: 78-80 derece.

Bu soğutucuyu almak isteyen arkadaşlar için test sonuçları böyle.

Sosyal'de öneri istenildiğinde herkes "Arctic Duo 34" öneriyor ama ne hikmetse test sonucu alamadım kimseden. Yabancı siteleri, forumları araştırıp 230 lira gibi bir fiyata bunu aldım.

boşta.jpeg

tam yük.jpg

İşlemci: Ryzen 5 3600.

Voltaj: 1.175

Çekirdek hızı: @4.2GHz tüm çekirdekler.

Termal macun: Soğutucu ile birlikte gelen macun.

Kasa: Corsair Carbide SPEC-05 önde 2 fan, üstte 2 fan, arkada 1 fan. Yan cam kapalı.

Oda sıcaklığı: Atletle oturulacak vaziyette.

Ses: Kasamda bir tane sesli çalışan fan var onun sesinden işlemcininkini pek duyamadım.

Boşta ve tam yükte sıcaklıklar görselde eklidir.

Stok fan ile değerler cam açık önde 1, arkada 1 fan olmak üzere.

Boşta: 48-50 derece.

Tam yükte: 78-80 derece.

Bu soğutucuyu almak isteyen arkadaşlar için test sonuçları böyle.

Sosyal'de öneri istenildiğinde herkes "Arctic Duo 34" öneriyor ama ne hikmetse test sonucu alamadım kimseden. Yabancı siteleri, forumları araştırıp 230 lira gibi bir fiyata bunu aldım.

Eki Görüntüle 925414

Eki Görüntüle 925415
O kasaya rağmen bu sonuçlar mı?

T6 devri kapanmıştır.

Macun kaç kullanımlıktı ve sert miydi ?
Emin değilim kaç kullanımlık. Ben işimi görecek kadar kullanıp ağzını kapadım. Kalan ne kadar bakmadım.

O kasaya rağmen bu ssonuçlar mı?

T6 devri kapanmıştır.
Hocam kasanın havalandırması kötü mü ki ? Meraktan soruyorum. Ben kapalı kullanmamıştım hiç fanlar ve soğutucum bu gün geldi montajını yapıp yeni kapadım.

Emin değilim kaç kullanımlık. Ben işimi görecek kadar kullanıp ağzını kapadım. Kalan ne kadar bakmadım.

Hocam kasanın havalandırması kötü mü ki ? Meraktan soruyorum. Ben kapalı kullanmamıştım hiç fanlar ve soğutucum bu gün geldi montajını yapıp yeni kapadım.
İyi değil hocam ama siz üste de fan ekleyerek olabilecek en iyiye çevirmişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı