Arkadaşlar işlemci soğutucum için 2. fan alacağım. Buradaki fanı alacaktım ama sanki kare çerçevesi olmadığı için soğutucunun montaj aparatına uyumsuz olacak gibi geldi bana. RPM değeri soğutucuyla gelen fanla eşit ve aynı marka diye alacaktım. Fakat kararsız kaldım. Farklı RPM'e sahip fan almak istemiyorum çünkü senkronize çalışmazlar diye düşünüyorum.
Silverstone Air Blazer 120R Argb Led 12Cm Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Silverstone Air Blazer 120R Argb Led 12Cm Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Soğutucu ile gelen çoklayıcı yok. Anakartımda da 1 tane CPU fan girişi var. Çoklayıcı olarak kaliteli bir öneriniz var mıdır? Anakartım B450M S2H. Bir de şu RPM ayarlamayı nereden yapacağım bir rehber var mı?
Evet bunlar bağlılar zaten. Yeni fanın ARGB'sini bağlarım ama güç için 4 pin boşluğum yok anakartta. Gerçi SYS fan yeri boş ama oraya bağlarsamda son hız döner sanırım.