Hayırlı olsun.
Hocam rahatsız ettim kusura bakma takamadım soğutucuyu yardımcı olabilir misin?
Vida girişleri tutmuyor ekstra somon tarzı bir şey mi lazım?
Arka taraf için sıkamıyorum boşa dönüyor.
Hocam biostan fan kısmına gidip bi kontrol edin isterseniz durmaması gerekiyor. Baktınız hala duruyor oradan manuel veya istediğiniz profili seçin.Dostlar, bu soğutucuyu aldım ancak fan bilgisayar açılırken çalışıyor masaüstü geldikten sonra fan duruyor. Isı olarak kesinlikle fark ettirdi NFS Heat’te Ultra ayarlarda 61-62 derecelerde dolanıyor ancak fan yine dönmüyor. Belirli ısıya gelene kadar fan dönmüyor mu? Fan çalışmadığı için sanırım bilgisayar ilk açılışta da ağırlaştı. BIOS’tan falan ayar mı yapmam gerekiyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.![]()
Baya kurcaladım ancak fan dönmüyor. Fan hızı 800-900’lerde gözüküyor ama dönmüyor. Anlamadım gitti yarın baktıracağım. Ya da en kötü ihtimal maalesef fan problemli. Zaten ben sade beyaz renkli istedim bana gitmişler ARGB’li olanı vermişler. Stres ettik yine kendimizi be…Hocam biostan fan kısmına gidip bi kontrol edin isterseniz durmaması gerekiyor. Baktınız hala duruyor oradan manuel veya istediğiniz profili seçin.
Maalesef hocam, zaten yarın bir bilgisayarcıya baktıracağım. Eğer fanda problem varsa yeni aldım zaten geri iade edeceğim. Power tuşuna ilk bastığımda fanlar çalışıyor ama nedense masaüstü açılırken bir anda duruyor. Ayrıca bu fanı taktıktan sonra açılışta bilgisayar ciddi ağırlaştı. Fan dönmediği için oluyor olabilir. Bir problemi var da, ne olduğu yarın belli olur. Her neyse hocam sizin de vaktinizi aldım, yardımınız için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi fan ile ilgili bir sıkıntı. Benim bildiğim o fan 0 rpm olmuyor. Belki bios ile ilgili bir sıkıntıdır başka cihazda deneme şansınız var mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.