ID-cooling zoomflow Flow 360 X alınır mı?

Isınma sorunu yok normal pc de oyun oynuyorum. Görsellikten başka artısı yok ise almayayım. Bir de dikey ekran kartı tutacağı almayı düşünüyorum bu konuda fikrinizi alabilir miyim?

Hocam 360mmlik beyaz istediğimden 700 liraya var iki haftalık ne dersiniz?
Overclock veya render yapmayacaksanız bence para israfı. Elinizdeki hava soğutucu bazı sıvı soğutuculardan daha iyi. Sıvı soğutucum olsun diyorsan alınabilir. Dikey ekran kartı tutacağı hakkında bir fikrim yok maalesef.

Overclock veya render yapmayacaksanız bence para israfı. Elinizdeki hava soğutucu bazı sıvı soğutuculardan daha iyi. Sıvı soğutucum olsun diyorsan alınabilir. Dikey ekran kartı tutacağı hakkında bir fikrim yok maalesef.
@Uchiha Shisui Anladım hocam iki haftalık 700 liraya bulunca iyi gibi geldi bendekinidi 400 - 450 civarına satarım diye düşündüm.

İki haftalık ürünü sahibi niye satıyor ki? Ürün kronik arızalı olabilir. Satma sebebini öğren içine sinerse o zaman alırsın.
Hocam arkadaşı kampanyadan Corsair almış bu boşa çıkmış. Üst düzey bir performans beklemeyin diyor.
Hocam arkadaşı kampanyadan Corsair almış bu boşa çıkmış. Üst düzey bir performans beklemeyin diyor.
Amazon.com da baya iyi yorumlar var
Sıfırı 490 TL zaten. O fiyattan satmanız çok güç.
Max kaça sayabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı