İdarelik Celeron ve AM6-9 laptop alınır mı?

kiyaz

Hectopat
Daha fazla  
10 yaşında bireye ders videoları ve Word-PowerPoint için laptop bakıyorum.2.el temiz cihazlara biraz göz gezdirdim cihazlar genel olarak 4 GB RAM ve Intel Celeron, AM6-9 işlemci bulundurmakta bu işlemci ve 4 GB RAM seçeneğinde Opera Google gibi sekmelerde kasma donma yavaşlık gibi sorunlar yaşar mıyız?

10 yaşında bireye ders videoları ve Word-PowerPoint için laptop bakıyorum.2.el temiz cihazlara biraz göz gezdirdim cihazlar genel olarak 4 GB RAM ve Intel Celeron, AM6-9 işlemci bulundurmakta bu işlemci ve 4 GB RAM seçeneğinde Opera Google gibi sekmelerde kasma donma yavaşlık gibi sorunlar yaşar mıyız?
Bütçe ne kadar?

5000.günde 1 Max 2 saat anca kullanılacak.
O bütçeye seri çalışan, oyun da oynatabilecek cihazlar var.

Param Güvende ile alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 10 yaşında doğru düzgün hocaların verdiği ödevleri yapmıyordum. Millet power point kullanmaya başlamış. Daha iyi bir laptop'u ikinci al alın bence.

O bütçeye seri çalışan, oyun da oynatabilecek cihazlar var.

Param Güvende ile alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir şey iş görmez mi daha güncel.

Ben 10 yaşında doğru düzgün hocaların verdiği ödevleri yapmıyordum. Millet PowerPoint kullanmaya başlamış. Daha iyi bir laptopu ikinci al alın bence.

Zaten ikinci el bakıyorum ya 5-6. nesil işlemci alacağım ya da Celeron işlemci. Celeron işlemcili bilgisayarlar gerek kasa tipi gerek ekran paneli olarak daha yeni modeller ama performans kısmını bilemem.

Böyle bir şey iş görmez mi daha güncel.

Zaten ikinci el bakıyorum ya 5-6. nesil işlemci alacağım ya da Celeron işlemci. Celeron işlemcili bilgisayarlar gerek kasa tipi gerek ekran paneli olarak daha yeni modeller ama performans kısmını bilemem.
Acer'in benzer bir modelini iş için kullanmıştım eskiden. İşini görür.

Daha güncel diye Celeron cihaz almaya gerek yok.

İ5 3230M tekli çekirdekte de çoklu çekirdekte de Celeron'un çok çok önünde.

Ekran kartı olarak İntel UHD Graphics 600'den çok daha iyi olan HD 7600M var.

Yani güncellik istiyorsanız alınır ama güç istiyorsanız benim attığım daha iyi.

Daha güncel diye Celeron cihaz almaya gerek yok.

i5 3230M tekli çekirdekte de çoklu çekirdekte de Celeron'un çok çok önünde.

Ekran kartı olarak Intel UHD Graphics 600'den çok daha iyi olan HD 7600M var.

Yani güncellik istiyorsanız alınır ama güç istiyorsanız benim attığım daha iyi.

Tamamdır teşekkür ederim.

Acer'in benzer bir modelini iş için kullanmıştım eskiden. İşini görür.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı