Sanırsam Ukrayna NATO'YA girseydi , Türkiye gibi olurdu çünkü Ukrayna ile Türkiye sosyokültürel ve sosyo-demografik olarak oldukça benzer ve pratikler rutinler tıpa tıp aynı .
Ukrayna ile alakalı yazımı okuyun Türkiye'nin ne denli Ukrayna ile benzer olduğunun farkına
varacaksınız , Açıkçası Türkiye'de bir ulus olmayı becerememiş bir ülke Ukrayna 'da , Bizlerin elbet budunsal olarak bir kitlesi var etni-site olarak , örneğin ben Türk'üm , Türk derken kasıt ettiğim soyağacı bakımından oldukça eski ve kayıtlı olanlar , misal olarak benim vatandaşlık kanun-i esasi de vardı öncesi de , konar göçer oğuzlardan aşiret olarak var böyle EGE de çok fazla lakin nüfusları taş çatlasın üç beş milyon , sorun şurada .
Irkçılık da değil , faşistlikte , Misal o zaman Anayasa ırkçı olur , nüfus kayıt işleri ırkçı olur , kütük kaydı ırkçı olur , Milletin kafa karışıklığı akıl bulanıklığı geçse zaten anlayacak hak hukuk tasarruf sözleşme vatandaşlık şu bu bu
Örneğin babanızdan miras kalır annenizden miras kalır şunu der misiniz : Ya bu da neymiş faşistlik ırkçılık kafatasçılık bu bu mirası almıyorum , bu resmen gericilik demezsiniz mirası alırsınız , işte nasıl anadan babadan mirasla intikal size o taşınır taşınmaz varlıklar geçiyor ( malikten ) , Anayasa da da sana bu memalikten ( memalik ülke ) intikal ediyor .
İşte sizi ne kadar asimile ederler de ne kadar aklınızı bulandırırlarsa işte o zaman sizi böyle tüm haklarınızdan mahrum bırakırlar çökerler .
İşte Türk kimliği ve nüfus kayıt işleri kütük bu yüzden var , bak havada asılı duruyor öyle ama kimse de sormuyor nerede benim tasarruflar diye ?