[İddia] Comnet veri sızdırmaya başladı

Alternatif Netspeed gibi sağlayıcılara bakabilirsiniz hocam, mobil veriler hız konusunda sıkıntı malum.

Ne data pazarlaması? Nesi ayrı? Neye istinaden yazdığınızı anlamadım.

Alıntıladığım mesaja ithafendi hocam.

Nasıl sızabiliyor ki, sızdırmak için ellerinde geleni yapmışlar, ben bile böyle bir açık bırakmazdım.

Aslına bakarsanız gelin açık açık bizim verilerimizi alın demek istemişler, istedikleri de olmuş gibi. Koskoca datacenter olarak yıllarca faaliyet gösteren bir firmanın bu tür hata işlemesi içeride barınan müşterilere de neden bizimle çalışmamalısınız sorusuna cevap olacak gibi duruyor

Netspeed aradım 400 TL kurulum bunun için ONT kablosu bile yok. Türk Telekom'dan 100 GB telefon tarifesi alıp işime bakacağım gerek yok zaten modem kullanımı pek yapmıyorum. Bağlarsam ayda 50 lira fark için Netspeed, ocom bucom bağlatmam parasını verir adam gibi hizmet alırım.

400TL kurulum ücreti gerçekten absürtmüş, bilemiyorum hocam sosyal medyada çok takılan birisiyseniz 100GB kurtarabilir mi kararsızım.

400TL kurulum ücreti gerçekten absürtmüş, bilemiyorum hocam sosyal medyada çok takılan birisiyseniz 100GB kurtarabilir mi kararsızım.
Biraz sonra Türk Telekom'a gideceğim 350-400 neyse parayı basıp alacağım yapacak bir şey yok. Netspeed telefon şirketi İSS değil diğerlerinden farkı sadece ping biraz daha iyi sadece.

Öyle bir beyanım olmamış hocam, metni dikkatli okuduğunuzda anlayacaksınız ki, ikisi arasındaki farkı anlatmışım. Lütfen dikkatli okuyunuz
Adamlar çat diye hesap siliyor müşteriye resmen s.. çekiyorlar. Böyle bir firmanın pazarlaması mazarlaması olmaz adam bildiğin sızdırmıştır bu benim şahsi düşüncem. Şimdi ahlaksızlar yüzünden uğraşıyorum hem de büyük maddi zarar yaşadım. Peşin paket alana kadar, aldıktan sonra bittiniz.

En baştan beri böyle bir politika yürütüyorlardı zaten hocam, şikayet edebilirsiniz KVKK'ya

En baştan beri böyle bir politika yürütüyorlardı zaten hocam, şikayet edebilirsiniz KVKK'ya
KVKK umurlarında olsa bunu yapamazlar demek ki ilgili bakanlık ve sistem çalışmıyor durumda. Şu işleri iç işlerine falan verseler bu kurumları adam ederde kitaba uymuyor.

Son düzenleme:
KVKK umurlarında olsa bunu yapamazlar demek ki ilgili bakanlık ve sistem çalışmıyor durumda. Şu işleri iç işlerine falan verseler bu kurumları adam ederde kitaba uymuyor.

Bu da Turkiye Cumhuriyeti'nin başında olan yöneticiler sayesinde oluyor hocam, yoksa kurumlarda bir sıkıntı yok. Fakat altyapı olmadığı ve şu zamana kadar tasarı yapılmadığı için onlar da bir şey yapamıyor. Sonra müşterinin üstüne bu tür kendini bilmez kurumlar çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…