[İddia] Comnet veri sızdırmaya başladı

Ayda 100 liraya 100 Mbps İnternet bul bende sana tamam diyeyim. Telekom 400 lira çekiyor, diğerleri de aynının laciverti 250-300 çekiyor. Bir evin internet faturası nasıl bir ailenin elektrik faturasından çok olabiliyor? Fırsatçılık bu! Enflasyon herkese var hepimiz zarardayız şirketler ben zarar etmem diyorsa ne güzel İstanbul!

Hocam comnet 220 lira gösteriyor aylık ödemek isterseniz, Telekom'un kendine göre zararları varken, altyapı kiralayan şirketlerin de kendisine göre zararları oluyor. Kimse %100 kar marjıyla bu işi yürütmüyor. Enerji fiyatlarının Türkiye'ye baktığımızda bu denli ucuz olması, internetin de ucuz olacağı anlamına gelmiyor. İkisi de farklı sektör.

Hocam comnet 220 lira gösteriyor aylık ödemek isterseniz, Telekom'un kendine göre zararları varken, altyapı kiralayan şirketlerin de kendisine göre zararları oluyor. Kimse %100 kar marjıyla bu işi yürütmüyor. Enerji fiyatlarının Türkiye'ye baktığımızda bu denli ucuz olması, internetin de ucuz olacağı anlamına gelmiyor. İkisi de farklı sektör.
Yıllık abone aldığım için paramın üzerine yattılar ödemiyorlar iptal etmiyor kredi kartları falanda çalınmış?

Son düzenleme:
Yıllık abone aldığım için paramın üzerine yattılar ödemiyorlar iptal etmiyor kredi kartları falanda çalınmış?

Hiçbir firmaya yıllık abonelik için para vermeyin hocam, kredi kartları için bir bilgi yok. Sanal POS kullandıkları için pek mümkün değil bu durum. Tabii ki sizin kredi kartı verileriniz farklı bir yerden sızmış olabilir.

Sızıntı doğru çok rahat bir şekilde veriler erişilebilir halde. Gerçekten bu firmanın forum üzerinde yasaklanması gerekiyor. Sadece sızıntıdan değil verdikleri sorunlu hizmetlerden ve habersizce sonlandırılan aboneliklerden kaynaklı. Ve en önemliside utanmadan halen sızıntı yok diyerek destek kayıtlarını kapatmaları.

Merhaba arkadaşlar, Comnet veri sızdırmaya başladı. Modeminizin DSL portundan diğer kullanıcılara açık olduğu ve bu kullanıcıların yasa dışı etkinlikleri gerçekleştirebileceği kanaatindeyim. Sızdırılan dosyaları inceledim ve durum vahim.comnet tarafından hizmet alan arkadaşlar farklı bir firmaya taşınmaya başlamalı.

Dosyaların kanıtını atmak isterdim fakat yasadışı olduğu için böyle bir şeye girişmeyeceğim.
Sayende kapattım 4000 TL zarardayım ama yapacak bir şey yok. Havadan 400-500 lira kurulum ücreti de yansıyacak. Ben hesaplarım, maillerim, banka kartlarım çalınacak endişesiyle bir şeyi kullanmam. Hatta evde internet bile kullanmayı artık düşünmüyorum aylık 100 GB İnternet yapsam bana yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı