İddia: Dark Souls 3 Remastered geliştiriliyor

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bloodborne gibi konsolda sıkışan bir proje varken zaten her yerde rahatlıkla bulunabilen ve oynanabilen Dark Souls 3'ü remaster etmek dünyanın en gereksiz işlerinden biri olsa gerek. Tabii Miyazaki'ye tapan kitle alır kesin bunu da. Savunmanın bir yolunu bulurlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Remastered/remake olayında iyi para olduğunu bu firma da anladı anlaşılan. Aynı oyunu hiçbir değişiklik yapmayıp tam oyun fiyatına satmaya ne denebileceğini bilemiyorum da oyuncuların da satın almayarak tepkisini göstermesi lazım.

PlayStation 5 için 60 FPS desteği sunacak olan bir sürüm imiş. Bu tarz projelerin güncelleme yerine ayrı bir oyun olarak satılıyor olması oyuncuları rahatsız ediyor olmak ile birlikte Bloodborne ile ilgili ilginç bir durum var. Muhtemelen ya Sony ya da Miyazaki diretiyor.

Oyunların PlayStation 5 portlarını ''Remaster'' ifadesi ile duyuruyor olmak artık bir gelenek haline geldi.

Witcher 3'e gelen ucretsiz dlc gibi yeni bir guncelleme gelse veya hadi 15-20 dolar olsa neyse de ayri oyun olarak cikacaksa cok sacma olur. Gecenlerde bir kez daha hem DS3 hem BB bitirdim, max birkac yillik oyunlar gibi gozukuyorlar. Adamlar oyle bir tasarlamislar ki mekanikler ve gorsellik 10 yil gecmesine ragmen gram eskimis hissettirmiyor.

Düzü bile çok paha iken Remaster için ne hedefliyorlar acaba. Kütüphanesinde bulunanlar için kolaylık sağlarsa ne ala.
Bandai Namco'dan bahsediyoruz hocam. Bu adamlar bir yolunu bulup 70 dolardan bile kitlemeye çalışırlar bu Remastered'ı.

@Otomatik Mandalina, açıkçası haberin gerçek olduğunu düşünüyorum. Bu firma, diğer paragöz firmalardan iyi olmasın da onlarla yarışır.

PlayStation 5 için 60 FPS desteği sunacak olan bir sürüm imiş. Bu tarz projelerin güncelleme yerine ayrı bir oyun olarak satılıyor olması oyuncuları rahatsız ediyor olmak ile birlikte Bloodborne ile ilgili ilginç bir durum var. Muhtemelen ya Sony ya da miyazaki diretiyor.

Oyunların PlayStation 5 portlarını "remaster" ifadesi ile duyuruyor olmak artık bir gelenek haline geldi.

Şöyle ki iddiayı ilk defa gördüm fakat 2021 yılında PS5' ilk defa kurduğumda Dark Souls 3 60 FPS zaten çalışıyordu. O yüzden eğer söylenti doğru ise sadece PS5 60 FPS özelliği barındıracağını zannetmiyorum çünkü halihazırda mevcut.

Şöyle ki iddiayı ilk defa gördüm fakat 2021 yılında PS5' ilk defa kurduğumda Dark Souls 3 60 FPS zaten çalışıyordu. O yüzden eğer söylenti doğru ise sadece PS5 60 FPS özelliği barındıracağını zannetmiyorum çünkü halihazırda mevcut.
PS5’te PS4 sürümü geriye dönük uyumluluk ile çalışıyordu. Oyuna PS5 portu ile düzenlenmiş içerik desteği gelecek. Aynı şey Horizon Zero Dawn’ın Remaster sürümünde de yaşanmıştı. Üstelik Dark Souls 3 şu anda Xbox Series X’te geriye dönük uyumluluk ile 900P olarak çalışıyor.

Yine de PS5 ile Xbox Series portu ve düzenlenmiş içerik adı altında Remaster diye aynı oyunların 60-70 dolardan satılıyor olmasını beğenmiyorum. Satın alan oyuncular ise satın alıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı