[İddia] Devlet 250 bin kişilik kimlik bilgisini paylaşanları açığa çıkardı

• Konuyu başlatan Yeyil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 4.005
Kankam annemin babamın işi oluyor ve ben tedirgin oluyorum dua ediyorum arkalarından eminim onlarda ben çıkarken ediyordur anladım artık neden dışarı çıkarken tedirgin olduklarını 250bin kişide az değil bir de bu sunuculara atat vs merak edip girdiğim oldu acaba bana bir şey olur mu?

Eskiden saçma bulurdum endişelerini, dev gibi kalıplı adamım, altımda aracım var ne olacak ki derdim kendimce. Artık korna çaldığın için millet pompalıyla arabadan iniyor.

Akşam tekel bayiye gittim ayıptır söylemesi iki üç içecek aldım çıkışta bıçak çektiler sen ne içiyorsun bunu diye.

Demek istediğim yaşa bak yaptığı işlere bak genç halimle soruyorum bu gençlik ciddili nereye gidiyor?

Sonumuz cidden pek iyi gözükmüyor mülteciler satanist olayları Discord tacizciler mahkumlar serbest bırakılanlar derken bilmiyorum artık Avrupa'nın nüfusa göre 3 kat daha fazla mahkumumuz var ve serbest bırakılanları bile saymıyorum tacizcileri bile serbest bırakıyorlar.

Akşam tekel bayiye gittim ayıptır söylemesi iki üç içecek aldım çıkışta bıçak çektiler sen ne içiyorsun bunu diye.

Kankam maddi durumu iyi olan bir ailedeyim gelirimiz iyi olduğu halde bile yurt dışına gitme hayallerim var işi bırakıp o kadar baydım yani.

Hocam saçım uzun diye malum traşlı tipler gelip bana o saç ne karı mısın diyorlar.

Bizim apartmanın arkasındaki bahçeden sapığın teki kadınları izliyor, merdivenlerin altına saklanıyor. Yapıyor diyorum çünkü hala devam ediyor. Bir keresindede oturduğumuz yerin 10-20 metre yakınındaki tarlada insan cesedi buldular.

Ülkenin durumu çok kötü. Erkek olmama rağmen sokağa korkarak çıkıyorum, kadınları düşünemiyorum bile. Cidden korkunç ülkenin durumu.
Ek olarak kimsenin yargıya güvendiğini de düşünmüyorum. Kadın adamı tacizden şikayet ediyor kadının adres bilgileri falan adamın eline geçiyor. Böyle bir mantık olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı