[İddia] GTA 6 ikinci fragman 27 Aralık'ta gelebilir

Zylex

Hectopat
Bugün X'de bayağı konu oldu. Rockstar Games çalışanlarına GTA 6'nın daha doğrusu florida denince akla gelen o cıvıl cıvıl manzara ve gün batımını halindeki üstünde Rockstar Games yazılı kıyafetler gönderdi. Bir çalışanın attığı Tweet'te Sweet'in üstünde VI yazıyor. İlk Trailer'ın 27. saniyesinde arabanın camında 27 yazması gibi, Rockstar'in 27 Aralıkta kurulması, Instagram sayfalarında 27 tane post olması, ya da geçen gün Rockstar'ın paylaştığı polis arabasının plakasındaki sayıların 27 olması gibi bir sürü teori var. Bana en mantıklı geleni ise bu tweet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki tweette masanın altında bir kağıt var. Kağıtta koordinat olarak yazılan sayılar veya mekanlar sürekli Miami'ye ait yerler ya da 27 ismindeki mekanlar, 27 ismindeki iş yerleri gibi bir sürü yere işaret ediyor. Kimi teoriler çok saçma ve abartılacak şekilde. Kimi teoriler daha mantıklı. Rockstar'ın bu yıl bitmeden GTA 6 ile ilgili illa ya trailer ya da fotoğraf göstereceğini düşünüyorum. 27 Aralık tarihi en mantıklı seçenek şu an ikinci fragman için. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanları beklentileri üzermiş, çok anlam yüklememek en iyisidir, ben de GTA VI için heyecanlıyım umarım beklediğimize değecek bir şey olur. Teori doğru çıkarsa bu foruma gelip RESPECT atacağım.
Bende dediğiniz gibi düşünüyorum. Bi süre bu teorileri çok fazla abarttılar. Ya adamların normal attığı bir tweette bile fanlar GTA 6 logosu çizip ''aha trailer gelio'' gibi sürekli bi anlam bulmaya çalışıyolardı. Bu yıl sonunda eğer Rockstar Games trollemiyor ise ( çünkü zamanında gerçekten çok trolleme olmuştu) 27 Aralık'ta trailer, fotoğraf veya GTA 6 ile ilgili bir paylaşım gelir.

Geçenlerde bir konuda Rockstar'ın Türkiye'de kıyafetlerle ilgili bir lisans aldığıni görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Ve X'de de resmi hesap Türkiye fan hesabını takip ediyor inşallah tesadüf değildir ve alt yazı desteği olur oyunda.
Bende gördüm o fan hesabını. Rockstar Games Rockstar Türkiye fan hesabını takip ediyor. Net bişey söylemek çok doğru olmaz. 27 Aralık'ta göreceğiz diyelim.

Fragman gelse ne olacak? Ne alacak para, oynayacak bilgisayar ne de harcayacak zaman var.
Hocam doğru diyorsunuz aslında. Fanlar bile bi süre sonra saçmalamaya başladılar. X'e girdiğim gibi en az 5 tane ''GTA 6 trailer '' tweeti görüyorum yabancı fanlardan.

Son düzenleme:
Geçenlerde bir konuda Rockstar'ın Türkiye'de kıyafetlerle ilgili bir lisans aldığıni görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Ve X'de de resmi hesap Türkiye fan hesabını takip ediyor inşallah tesadüf değildir ve alt yazı desteği olur oyunda.
Rockstar fan hesaplarını eskiden takibe aldı. Bu pek bir şey ifade etmiyor maalesef.

Rockstar büyük troll'lüyor bence. Bilemiyorum trailer 2'nin sinyalini; çalışanın aldığı hediyeyi tanıtan teşekkür gönderisine saklamak saçma olurdu. Topluluk yine pişiriyor.

Son düzenleme:
Bugün X'de bayağı konu oldu. Rockstar Games çalışanlarına GTA 6'nın daha doğrusu florida denince akla gelen o cıvıl cıvıl manzara ve gün batımını halindeki üstünde Rockstar Games yazılı kıyafetler gönderdi. Bir çalışanın attığı Tweet'te Sweet'in üstünde VI yazıyor. İlk Trailer'ın 27. saniyesinde arabanın camında 27 yazması gibi, Rockstar'in 27 Aralıkta kurulması, Instagram sayfalarında 27 tane post olması, ya da geçen gün Rockstar'ın paylaştığı polis arabasının plakasındaki sayıların 27 olması gibi bir sürü teori var. Bana en mantıklı geleni ise bu tweet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki tweette masanın altında bir kağıt var. Kağıtta koordinat olarak yazılan sayılar veya mekanlar sürekli Miami'ye ait yerler ya da 27 ismindeki mekanlar, 27 ismindeki iş yerleri gibi bir sürü yere işaret ediyor. Kimi teoriler çok saçma ve abartılacak şekilde. Kimi teoriler daha mantıklı. Rockstar'ın bu yıl bitmeden GTA 6 ile ilgili illa ya trailer ya da fotoğraf göstereceğini düşünüyorum. 27 Aralık tarihi en mantıklı seçenek şu an ikinci fragman için. Siz ne düşünüyorsunuz?

Sizi bilmem ama bu teoriler bana çok boş geliyor. Yani Rockstar bile bu kadar düşünmez. Fragman Rockstar genel anlamda hazır olduğunda yayınlanacak. Büyük ihtimalle toplantı veya üst kuruluşa ait Take-Two ait muhabbet falan olabilir. Veya beklentiyi tutmak için de olabilir. Şuan herkes oyunun ne zaman çıkacağını biliyor. Ama fragmanın ne zaman yayınlanacağını bilmiyor bu sayede de beklenti yükseliyor. Gündem de kalıyor oyun.

Çıkana kadar en az 5000 olur benim tahiminim.
Doların 10 ay içinde falan 72 olması lazım. Buda imkansıza yakın. En fazla dolar 50 olur seneye bu zamanlara. Ki büyük ihtimalle oyun yaz aylarında falan ön siparişe açılacak. Ertelenme olmazsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı