[İddia] GTA 6 ikinci fragman 27 Aralık'ta gelebilir

Bence ertelendi. O yüzden paylaşım yapılmıyor. Zaten AAA oyunlar çoğu zaman ertelenir. GTA 6 gibi devasa bir oyunun ertelenmemesi çok saçma olurdu. 2025 ortasına kadar fragman göreceğimizi düşünmüyorum. Oyun 2026 sonuna doğru çıkacak bence.

Sözde oyun 2025 yılında çıkacak 1 tane fragman paylaşıldı sadece. 1 yılı geçmesine rağmen hem de. Oynanış veya hikaye ile alakalı fragmanlar paylaşılmadı. RDR2 de bir sürü fragman varken GTA 6 da yok. Eğer 2025 yılında çıkacak olsaydı şimdiye 1 tane daha fragman görürdük.
Bence de ertelenecek. Oyunun çıkacağı yıl hem fragmanlar hem ekran görüntüleri vs. hepsini üst üste sıkıştıracaklarını sanmıyorum. 2. Fragmanın sonunda "Spring 2026" yazarsa hiç şaşırmam.

27 Aralık veya 31 Aralık'a kadar olan başka bir günde yılbaşını buldurmadan bence bir duyuru veya fragman yine yapacaklar. Israrla ertelenme olmayacağını belirtiyor çalışanları. İlk fragman 2023 2. fragman 2025 zaten saçma olur her an fragmanı bekliyorum ben bu günlerde.

27 Aralık veya 31 Aralık'a kadar olan başka bir günde yılbaşını buldurmadan bence bir duyuru veya fragman yine yapacaklar. Israrla ertelenme olmayacağını belirtiyor çalışanları. İlk fragman 2023 2. fragman 2025 zaten saçma olur her an fragmanı bekliyorum ben bu günlerde.
Evet ısrarla 2025 diyorlar ama bu sene içerisinde en azından bir ekran görüntüsü paylaşmaları gerekiyordu. 1 sene geçmiş elimizde bir fragman ve bir tane artwork var başka da hiçbir şey yok.

Evet ısrarla 2025 diyorlar ama bu sene içerisinde en azından bir ekran görüntüsü paylaşmaları gerekiyordu. 1 sene geçmiş elimizde bir fragman ve bir tane artwork var başka da hiçbir şey yok.

Diğer GTA'lar da aynı sistemle çıktı diye biliyorum hocam. İlk fragmandan 1 sene sonra 2. fragmanı gördük. Yani bu sefer bence sızdırılma olmasın erkenden diye biraz daha temkinli davranıyorlar.

Diğer GTA'lar da aynı sistemle çıktı diye biliyorum hocam. İlk fragmandan 1 sene sonra 2. fragmanı gördük. Yani bu sefer bence sızdırılma olmasın erkenden diye biraz daha temkinli davranıyorlar.

2013'te GTA 5 çıktığından beri GTA 6 ile alakalı 10 yıl fragman görmedik. Çok ketum bunlar. Diğer firmalar gibi oyunu hızlıca çıkartayım kafasında takılmıyorlar. Zaten satacaklarını biliyorlar. Mentalite belli o yüzden beklentim yok.

Kim bilir. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orada ki 5 yıldız ? bende. Niye 6 değilde 5 yıldız. Kafa karıştıran kısım burada. Durduk yere 27 Aralık demesi de ilginç. Hayırlısı bakalım akşama görürüz bir şeyler belki.

Hiçbir şey olmadı.

Orada ki 5 yıldız ? bende. Niye 6 değilde 5 yıldız. Kafa karıştıran kısım burada. Durduk yere 27 Aralık demesi de ilginç. Hayırlısı bakalım akşama görürüz bir şeyler belki.
Bence GTA Online için yeni bir ek paket gelecek.
Başka bir açıklaması olamaz.

Bence GTA Online için yeni bir ek paket gelecek.
Başka bir açıklaması olamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı