[İddia] GTA 6 sistem gereksinimi sızdırıldı

Burada Monster firmasının detaylı bir tahmin analizi var Gta 6'nın isteyeceği sistemle ilgili. Bana mantıklı geldi. Merak eden arkadaşlar göz atabilir.

Bu bence ilk atılan tahminden daha komik.

PS5 zorlanacak diye PS5 Pro çıkardı adamlar. Kesinlikle bundan daha yüksek olacaktır. En azından 2070 Super isteyebilir tahminimce.

100 gb yetmez mümkün değil

100 gb yetmez mümkün değil
Bazı sayfalar 100 GB, bazı sayfalar ise 150 GB şeklinde tahmin etmektedir ancak kurulum boyutu 100 GB olabilir. Muhtemelen kurulum boyutuna göre depolamayı tahmin etmiş olabilirler.

Kurulumun 100 olacağını düşünmüyorum. God of War: Ragnarok 190 GB. Call of Duty oyunları bile 200'ü bulabiliyor. GTA 6 gelen güncellemeler ile 200+ olacaktır.

Kurulumun 100 olacağını düşünmüyorum. God of War: Ragnarok 190 GB. Call of Duty oyunları bile 200'ü bulabiliyor. GTA 6 gelen güncellemeler ile 200+ olacaktır.
Bir kaynağa göre RDR 2 için olan minimum kurulum boyutu 110 GB olduğu yazmaktadır: RDR 2 Kaç GB Ram İstiyor? RDR 2 Sistem Gereksinimleri – 2024

Yani söylemeliyim. GTA 6 için olan depolama 150 GB olursa kurulum yaparken bu daha düşük yansıyabilir. Bu tahmini sistem gereksinimleri muhtemelen ilk güncellemeler için yapılmaktadır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…