[İddia] GTA 6 sistem gereksinimi sızdırıldı

Burada Monster firmasının detaylı bir tahmin analizi var Gta 6'nın isteyeceği sistemle ilgili. Bana mantıklı geldi. Merak eden arkadaşlar göz atabilir.

Google'a arattığımda karşıma ilk çıkan ve 23 Temmuz 2024 tarihinde oluşturulup, yakın tarihte güncellenen bir blog yazısına göre sistem gereksinimleri şu şekilde tahmin edilmiş. Yine de başta olduğu gibi GTA 6 için söylenen sistem gereksinimlerine güvenmemekte fayda var.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-8350
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 veya AMD Radeon R9 290
  • Depolama: 100 GB boş alan
  • DirectX: Versiyon 12
Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci: Intel Core i9-9900K veya AMD Ryzen 9 3900X
  • RAM: 32 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3080 veya AMD Radeon RX 6800 XT
  • Depolama: 100 GB boş alan (SSD önerilir)
Buradaki sistem gereksinimlerine göre Windows 10'un desteği kesildikten sonra GTA 6'nın çıkma ihtimali mevcut. Bu durumda GTA 6 iki sene içinde, güncelleme almayacak Windows 10 ile oynanabilir. Yukarıdaki sistem gereksinimleri tahmini olduğu için güvenmeyiniz.

Kaynak: GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? | İncehesap Blog
Bu bence ilk atılan tahminden daha komik.

Burada Monster firmasının detaylı bir tahmin analizi var GTA 6'nın isteyeceği sistemle ilgili. Bana mantıklı geldi. Merak eden arkadaşlar göz atabilir.

PS5 zorlanacak diye PS5 Pro çıkardı adamlar. Kesinlikle bundan daha yüksek olacaktır. En azından 2070 Super isteyebilir tahminimce.

Google'a arattığımda karşıma ilk çıkan ve 23 Temmuz 2024 tarihinde oluşturulup, yakın tarihte güncellenen bir blog yazısına göre sistem gereksinimleri şu şekilde tahmin edilmiş. Yine de başta olduğu gibi GTA 6 için söylenen sistem gereksinimlerine güvenmemekte fayda var.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya AMD FX-8350
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 veya AMD Radeon R9 290
  • Depolama: 100 GB boş alan
Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşlemci: Intel Core i9-9900K veya AMD Ryzen 9 3900X
  • RAM: 32 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3080 veya AMD Radeon RX 6800 XT
  • Depolama: 100 GB boş alan (SSD önerilir)
Buradaki sistem gereksinimlerine göre Windows 10'un desteği kesildikten sonra GTA 6'nın çıkma ihtimali mevcut. Bu durumda GTA 6 iki sene içinde, güncelleme almayacak Windows 10 ile oynanabilir. Yukarıdaki sistem gereksinimleri tahmini olduğu için güvenmeyiniz.

Kaynak: GTA 6 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? | İncehesap Blog
100 gb yetmez mümkün değil

Kurulumun 100 olacağını düşünmüyorum. God of War: Ragnarok 190 GB. Call of Duty oyunları bile 200'ü bulabiliyor. GTA 6 gelen güncellemeler ile 200+ olacaktır.

Kurulumun 100 olacağını düşünmüyorum. God of War: Ragnarok 190 GB. Call of Duty oyunları bile 200'ü bulabiliyor. GTA 6 gelen güncellemeler ile 200+ olacaktır.
Bir kaynağa göre RDR 2 için olan minimum kurulum boyutu 110 GB olduğu yazmaktadır: RDR 2 Kaç GB Ram İstiyor? RDR 2 Sistem Gereksinimleri – 2024

Yani söylemeliyim. GTA 6 için olan depolama 150 GB olursa kurulum yaparken bu daha düşük yansıyabilir. Bu tahmini sistem gereksinimleri muhtemelen ilk güncellemeler için yapılmaktadır.

Son düzenleme:
Çok güzelmiş.
1728164863444.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı