[İddia] GTA 6 şu an oynanabilir durumda!

"Hikaye olarak GTA serisi hiçbir zaman çok iyi olmadı ama teknik anlamda nasıl olur diye bekliyorum ben de."

Ne?

Yazdığım mesajı tekrar yazmandaki amaç ne kardeş? Çoluk çocuk dolmuş burası da. Neyini anlamadın mesajımın acaba?

''Hikaye olarak gta serisi hiç bir zaman çok iyi olmadı ama teknik anlamda nasıl olur diye bekliyorum ben de.''

Ne ?

Doğru söylemiş. "GTA oyunlarının çok güzel hikâyesi vardır." diyen birinin iyi hikâyenin ne olduğuna dair bir fikri olduğunu düşünmüyorum. Burada sürekli övülen GTA IV'ün de hikâyesi konuşulduğu kadar iyi değil. Biri zamanında GTA IV'ün hikâyesi çok iyi demiş sonra öyle kalmış, herkes doğru dürüst değerlendirmeden GTA IV'ün hikâyesinin çok iyi olduğunu söylüyor.

Duygulandım hocam...

2010-2013 yıllarında internet yeni yeni yaygınlaşıyordu. Sırf YouTube'tan video izlemek için televizyonu odanın içerisinde sağa sola alıyorduk. Wifi zorla bir diş çekiyordu. ne zamanlardı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…