[İddia] GTA 6 şu an oynanabilir durumda!

''Hikaye olarak gta serisi hiç bir zaman çok iyi olmadı ama teknik anlamda nasıl olur diye bekliyorum ben de.''

Ne ? :D

Doğru söylemiş. "GTA oyunlarının çok güzel hikâyesi vardır." diyen birinin iyi hikâyenin ne olduğuna dair bir fikri olduğunu düşünmüyorum. Burada sürekli övülen GTA IV'ün de hikâyesi konuşulduğu kadar iyi değil. Biri zamanında GTA IV'ün hikâyesi çok iyi demiş sonra öyle kalmış, herkes doğru dürüst değerlendirmeden GTA IV'ün hikâyesinin çok iyi olduğunu söylüyor.

Xbox Series S'e gelir değil mi ? 🤕
Evet gelecek.

1739359633526.png

Benimde hocam... Duygulandım şu an. Konu dışı olucak ama yinede yazıcam. 9 yaşlarımda falanım. Aile arasında bir sorun yaşandığı için annem, abim ve ben başka bir eve taşındık uzakta. Ama babamın maaşı çok olduğu için biz fakir kaldık. İnternet çekmiyordu ve modem yoktu. Abimin zar zor indirdiği wifi hackleme programı ile tek diş çeken wifiya bağlanmıştık. Ordan ben GTA 5 indirmiştim. İnmesi tam olarak 2 gün sürdü... İndiği zaman sevinçten ağlamıştım.
Duygulandım hocam...

Benimde hocam... Duygulandım şu an. Konu dışı olucak ama yinede yazıcam. 9 yaşlarımda falanım. Aile arasında bir sorun yaşandığı için annem, abim ve ben başka bir eve taşındık uzakta. Ama babamın maaşı çok olduğu için biz fakir kaldık. İnternet çekmiyordu ve modem yoktu. Abimin zar zor indirdiği wifi hackleme programı ile tek diş çeken wifiya bağlanmıştık. Ordan ben GTA 5 indirmiştim. İnmesi tam olarak 2 gün sürdü... İndiği zaman sevinçten ağlamıştım.
2010-2013 yıllarında internet yeni yeni yaygınlaşıyordu. Sırf YouTube'tan video izlemek için televizyonu odanın içerisinde sağa sola alıyorduk. Wifi zorla bir diş çekiyordu. :) ne zamanlardı ya...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı