Kapatsınlar. Son zamanlarda çıkan kripto para botlarından sonra önüne gelen ekrana tıklıyor. Bilinçsiz kullanıcılar arınsın hem. Girmek isteyen her türlü girer zaten.
Tek sıkıntı zaten kripto botları değil mi
Kapatsınlar. Son zamanlarda çıkan kripto para botlarından sonra önüne gelen ekrana tıklıyor. Bilinçsiz kullanıcılar arınsın hem. Girmek isteyen her türlü girer zaten.
Yasaklanması hakkında demiyorum, böyle konuşmanız mantıksız değil mi sizce de? Devleti yöneten 5 kişi yok ki, her konu hakkında kendi ekipleri var. İşi gücü bırakıp bununla ilgilenmiyorlar tabi.Ülkemizin daha büyük sorunları varken uğraştıkları şeylere bak. Acınası.
Nedense şaşırmadım, normal değilim galibaTelegram'a, BTK tarafından “çocukların cinsel istismarı ve uyuşturucu temini” gibi katalog suçlar kapsamına giren içeriklerle ilgili bini aşkın uyarı yapıldığı fakat dikkate almadığı öğrenildi.
Kaynak
Yasaklanması hakkında demiyorum, böyle konuşmanız mantıksız değil mi sizce de? Devleti yöneten 5 kişi yok ki, her konu hakkında kendi ekipleri var. İşi gücü bırakıp bununla ilgilenmiyorlar tabii.
Dediğim gibi memnun olduğum veya beğendiğim için demiyorum.
Maalesef ki gerçekten de bu durumda Telegram.Telegram'a, BTK tarafından “çocukların cinsel istismarı ve uyuşturucu temini” gibi katalog suçlar kapsamına giren içeriklerle ilgili bini aşkın uyarı yapıldığı fakat dikkate almadığı öğrenildi.
Kaynak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.