[İddia] Mortal Kombat 11 Game Pass'e eklenebilir

XGP zarar ediyor, Microsoft durmadan yeni oyun eklemeye devam ediyor... Bakalim sonu ne olacak sistemin.

Xgp zarar ediyor, Microsoft durmadan yeni oyun eklemeye devam ediyor... Bakalım sonu ne olacak sistemin.

Microsoft Xbox bölümünden(konsol, Game Pass gibi) kar etmiyor zaten tamamen zarar şu an için geleceğe yatırım yapıyorlar uzun vadede düşündükleri için. Sony şu an kar için yapıyor ama geleceği belli değil.

Adama Sony savundurtturuyorsunuz ya. Nasil gelecegi belli degil Sony'nin? Microsoft cok daha buyuk olabilir ama Sony de batmaya ve/ya zarar etmeye baslamasi baya zor. PS5 zararina satmayi birakip kâra gecti bile kac ay onceden mesela.

Adama Sony savundurtturuyorsunuz ya. Nasıl gelecegi belli degil Sony'nin? Microsoft cok daha buyuk olabilir ama Sony de batmaya ve/ya zarar etmeye baslamasi bayağı zor. PS5 zararina satmayi birakip kâra gecti bile kac ay onceden mesela.

Şöyle düşün gelecek de bulut sistemler daha ön planda olacak Xbox çokdan xcloud yaygınlaştırmaya başladı ayrıca PS Now ile Game Pass arasında uçurum var görüldüğü üzere artık platformlar aylık abonelik sistemlerini daha çok ön plana çıkaracak ama Sony hala konsol yapsın exculisive oyun yapıyordu fakat şimdi akıllandı baktı bu işin ucu çok yok PC yede getirmeye başladı. Sonuca gelelim ben Sony kötüdür demiyorum geleceği kast ediyorum Xbox yatırım ve uzun vadeli plan konusunda Sony'den çok önde Sony yakın geleceği düşünüyor sadece.

PS Now 2014'ten beri var. XGP 2017'de basladi. Sony dusundugun kadar kucuk bir sirket degil.
Küçük rakibine göre çok küçük. 20 milyar dolar değeri var. Hadi 100 olsun. Microsoftun değeri 2.5 trilyon dolar. PS Now 2014'te çıktı ama hala türkiyeye gelmedi bile. XGP 2017'de çıktı. Türkiyeye geldi, yerel fiyatlandırma bile yaptı.

Degeri $20 milyar mi?bruh. Sony sadece 2021 yilinda $198.5 milyar kazanc saglamis. Sirketin degeri degil bak tekrarlayayim, kazanc.
O xcloud dedigin sistem Sony'de de var, adi PlayStation Now. Ac bak omrunden cok kaybetmezsin burada bos konusacagina. PC'ye de exc. oyunlarini getirme sebebi ekstra kazanc bu arada. XBOX da yapiyor aynisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…