(İddia)Red Dead Redemption 3'ün çıkacağı resmi olarak onaylandı

Redemption serisinde oyunlar hep geriye doğru gidiyordu tarih. Bu seferde öyle olmaması için bir neden yok. Zaten günümüze çok fazla yaklaşırsa oyun western oyunu olmaktan çıkar. 2. oyun tarih olarak bile çok sınırdaydı geçtiği dönem. O yüzden 1800'lü yıllarda 3. oyunun geçmesi daha mantıklı.

Bence de geriye gitmeli. Önceki mesajlarımda dediğim gibi RDR1'in üzerine bir kaç yıl daha koysak zaten işin içine arabalar ve mafya teması girmeye başlıyor.

Yalan haber boşa heveslenmeyin. Çok ileride gelebilir ama şuan öyle bir şey yok.

Yalan haber boşa heveslenmeyin. Çok ileride gelebilir ama şuan öyle bir şey yok.
Bu kadar emin olduğunuza göre ek bir kaynağınız var ya da Take- Two çalışanısınız.

Arthur'un gençlik dönemini ya da Arthur'un babasının yaşadıklarını görmeyi isterdim ben açıkçası.

Strauss Zelnick bu oyunlar para kazandırdığı sürece yapılacaktır dedi. Yani klasik bir açıklama ama herkes boş yere devamı geliyor diye hype yaptı. Olay bu kadar.
Yapılacak denmiş mi, evet. Ortada yalan bir durum yok yani. Her halta yalan haber diyenler türedi artık forumda. Yalanın kelim tanımını bırakıyorum buraya:
isim Doğru olmayan, gerçeğe uymayan söz; kaşkariko, kıtır, hilaf, şorolop.
sıfat ► uydurma.

Hocam anlamsız yere boş yapmayın. Herkes yüksek gelir sağlayan ürün yapılacağını bilir zaten. Yüksek gelir getiriyorsa yapılır demek var, evet RDR 3 gelecek üzerinde çalışmalara başladık demek var. Bu oyunun kesin geleceği veya onaylandığı anlamına gelmiyor. Sadece hayal ettiğiniz neyse ufak umut kırıntısı görüp inanmak istiyorsunuz o kadar.

Her şey gayet açıklayıcı ve basit değil mi? Adamlar gelecek demiş mi? Demiş. Çalışmalara başlandı demiş mi? Onu da demiş. Yani boş yapan şu an sen misin yoksa konu sahibimi bence bir daha düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…