Bayağıdır beklediğim oyundu. En son yanlış hatırlamıyorsam Rusya-Ukrayna savaşından dolayı ertelenmişti. Normalde 2023 Aralık gibi çıkması bekleniyorken ertelenmişti. Şahsen ikinci Cyberpunk 2077 vakası yaşamak istemem, beklemeye razıyız.
Katılmıyorum. Zor durumda olan bir geliştiricinin oyununu ucuza aldı insanlar. Satın alırken firmanın geri iade ve fiyatta değişiklik yapabileceğinin bilincinde olması lazım. Sözleşmeler de belirtiyorlar zaten.
Olması gerekenin çok altında bir fiyatta satılıyordu ülkemizde. Geri iade etmeleri mantıklı. Yanlış anlaşılma olmasın forumdaki bir arkadaş gibi "iyi ki olmuş" demiyorum ama olması beklenen şeylerdi bunlar. Ben de ucuza oyun almak isterim ama duyurulmasının üzerinden çok uzun zaman geçmiş. O zamanki ön sipariş fiyatı ile oyunu oynayabileceklerini sananlar büyük hayal kırıklığına uğrar. Mesela yakın zamanda Farming Simulator'de de aynı fiyat hatası oldu. Alanlar aldı. Ben de alanlardan biriyim. Eğer geri iade etmezlerse oynayacağız fakat iade ederlerse de yapılabilecek birşey yok. Yaptıkları fiyat hatasını düzelttikleri için suçlu bulamam.
@Famronty, gene de insan ister ki böyle şeylerin olmaması. Evet, geliştiricileri zor durumda ama yapamayacakları oyunun işine girmeselerdi keşke. Bu oyunu tam bir senedir bekliyorum, çıktığı da yok. Açıkçası çıktığında da satın almayacağım, oynayacağım bir şekilde.
Ön sipariş vermiştim yanlış fiyatlandırma ile 90 tl küsüre almıştım 302 tl iade olmuş bu sabah gördüm ön siparişe de açıktı tekrardan epic puanlarımla beraber 182 tl ye aldım ee noldu şimdi