Eğer az para iade edeceklerse kimse kusura bakmasın ama dolandırıcılık bu. Ayrıca isteyen iade ederdi zaten. Neden geri aldılar ki?Bende Steam'den ön sipariş vermiştim kütüphanemde gözükmüyor büyük ihtimal Steam'de iade edecek.
Katılmıyorum. Zor durumda olan bir geliştiricinin oyununu ucuza aldı insanlar. Satın alırken firmanın geri iade ve fiyatta değişiklik yapabileceğinin bilincinde olması lazım. Sözleşmeler de belirtiyorlar zaten.Eğer az para iade edeceklerse kimse kusura bakmasın ama dolandırıcılık bu. Ayrıca isteyen iade ederdi zaten. Neden geri aldılar ki?
Ön sipariş vermiştim yanlış fiyatlandırma ile 90 tl küsüre almıştım 302 tl iade olmuş bu sabah gördüm ön siparişe de açıktı tekrardan epic puanlarımla beraber 182 tl ye aldım ee noldu şimdiÖn sipariş veren varsa Epic Games parayı geri iade etmiş. Ben de attıkları iade e-postası ile öğrendim erteleme olduğunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.