[İddia] Steam'e erişim engeli geliyor

Ülkenin gerçek sorunları ne, bizim ülkemiz neler ile ilgileniyor gerçekten şaşmamak elde değil. Son gülen iyi güler mantığı ile son seferinde çakabildiği kadar çakmaya çalışıyor malum kişi.

Instagram kadar büyük bir ses çıkartabilir miyiz bilmiyorum Discord kapatıldı ama hiç kimse ses çıkartmadı.
Rahatınızı bozucaksınız ya. Sokağa çıkıcaksınız bu kadar basit.

Bu ülkede en büyük eksik birlik ve beraberlikdir eğer böyle bir mevzu gerçekleşirse bütün oyun severlerin toplanıp bir protesto yapması gerekiyor bu işin tadı iyice kaçacak çünkü. Hiçbir halta ses çıkarmadığımız için oluyor bunlar. İbrahim haskoğlu denen çok sövmek istiyorum ama sövemiyorum. Hepsi onun altından çıktı ve olan biz masum gamerlara oldu.

Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. O kadar envanter, oyun vs. harcanan paralara yazık değil mi? İllaki sizinde Steam hesabınız vardır. Olmasa bile diğer kullanıcıları düşünmeniz gerekir.
Bu da benim Steam hesabım;

Ben Steam'den TRY gidince soğudum. Yerel fiyatlandırma felan umrumda değil. Bana yukarıda max. seçmen kitlesi yazmışlar. Bir kere bile baştakine oy vermedim. Siz her şeyi kendi gözünüzden bakıyorsunuz. Kendi işinize geldiği gibi bakıyorsunuz. Benim demek istediğim çok farklı. Sizin ne düşündüğünüz benim ne düşündüğümü değiştirmiyor. Benim ne düşündüğüm de sizi ilgilendirmiyor. Varın en kral Steam'ci siz olun.

Epic Games'den devam diyen birisi ses çıkartmaz yada GoodByeDPI Steam için çalışır mı diyen birisi ses çıkarmaz. (Yukarıda birkaç kişi bunu yazdı diye söylüyorum böyle birçok tipte var.)

Duayen gazeteciler bunlar. Zamanında Minecraft yasaklamaya çalışmışlardı.

Siz bilgisayarınızı alın hocam hevesiniz kaçmasın. En kötü VPN açar yine kullanırız. Öyle bir durum olmaz ama olur da engel gelirse hiç çekinmeden VPN'i açıp kullanır tüm kullanıcılar. Şahsen Steam kullanırken Btk'ya ekran görüntüsü bile atabilirim öyle bir durum olursa. Satın aldığım ürünü kimse gelip de zorla elimden alamaz öyle birşey yok. Bu şey gibi senin evin var kafalarına göre gelip yıkıp yerine başka birşey yapıyorlar. Parasını vermişim yasalken almışım elimden almaları için parasını ödemeleri gerekiyor.

Bu ülkede haklarını kaybeden meslek grupları bile sokağa çıkmıyor böyle absürt bir durum için kim neden çıksın, niye çıksın?
İşte sorun burda kimse hakkını savunmuyor. Hakkınızı savunmuyorsanız hakkınız çatır çutur yenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…