Ne desek boş değil. Ne yapmanız gerektiğinizi herkes biliyor anlatmama gerek yok.
Sokaklara çıkılmadığı sürece üst yetkililerin umurlarında olmaz.
Ne desek boş değil. Ne yapmanız gerektiğinizi herkes biliyor anlatmama gerek yok.
Rahatınızı bozucaksınız ya. Sokağa çıkıcaksınız bu kadar basit.Instagram kadar büyük bir ses çıkartabilir miyiz bilmiyorum Discord kapatıldı ama hiç kimse ses çıkartmadı.
Bu da benim Steam hesabım;Hocam yapmayın gözünüzü seveyim. O kadar envanter, oyun vs. harcanan paralara yazık değil mi? İllaki sizinde Steam hesabınız vardır. Olmasa bile diğer kullanıcıları düşünmeniz gerekir.
Epic Games'den devam diyen birisi ses çıkartmaz yada GoodByeDPI Steam için çalışır mı diyen birisi ses çıkarmaz. (Yukarıda birkaç kişi bunu yazdı diye söylüyorum böyle birçok tipte var.)Bu ülkede en büyük eksik birlik ve beraberlikdir eğer böyle bir mevzu gerçekleşirse bütün oyun severlerin toplanıp bir protesto yapması gerekiyor bu işin tadı iyice kaçacak çünkü. Hiçbir halta ses çıkarmadığımız için oluyor bunlar. İbrahim haskoğlu denen çok sövmek istiyorum ama sövemiyorum. Hepsi onun altından çıktı ve olan biz masum gamerlara oldu.
Bu ülkede en büyük eksik birlik ve beraberlikdir eğer böyle bir mevzu gerçekleşirse bütün oyun severlerin toplanıp bir protesto yapması gerekiyor bu işin tadı iyice kaçacak çünkü. Hiçbir halta ses çıkarmadığımız için oluyor bunlar. İbrahim haskoğlu denen çok sövmek istiyorum ama sövemiyorum. Hepsi onun altından çıktı ve olan biz masum gamerlara oldu.
Bu ülkede haklarını kaybeden meslek grupları bile sokağa çıkmıyor böyle absürt bir durum için kim neden çıksın, niye çıksın?Rahatınızı bozucaksınız ya. Sokağa çıkıcaksınız bu kadar basit.
İşte sorun burda kimse hakkını savunmuyor. Hakkınızı savunmuyorsanız hakkınız çatır çutur yenir.Bu ülkede haklarını kaybeden meslek grupları bile sokağa çıkmıyor böyle absürt bir durum için kim neden çıksın, niye çıksın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.