İddia: Stephen Hawking pedofili ve zor matematik problemi çözen çıplak kızları izleme fetişi varmış

Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
5.230
Makaleler
4
Çözümler
37
1704466346424.png

Görüldüğü gibi bu tarz iddialar var. Yorumu size bırakıyorum.
 
Hızlı ve bilgili.

1704466826164.png


Yazının türkçesi:

"Tom, matematiği benden daha iyi bilen ilk beyaz adam olan Stephen Hawking'in yanındayım."

Davada adı geçen ünlüler:

Bill Clinton,Naomi Campbell, David Copperfield, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio, Al Gore, Michael Jackson, George Lucas, Kevin Spacey, Bruce Wiillis
 
Son düzenleme:
Clinton'a hiç şaşırmadım.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Jeffrey Epstein olaylarına ilişkin kamuya yayımlanan belgelerde Hawking'in adı 2 yerde geçiyor.

Jeffrey Epstein'ın mağdurlarından biri olan Virginia Giuffre, zamanında (ancak hangi zamanda ve tam olarak ne dedi bulamadım), Hawking için Epstein adalarından birinde "reşit olmayanların seks partisine" katılmıştı diye bir iddiada bulunmuş.

Yeni yayımlanan belgelerde Epstien, yardımcısı ve sanırım o zamanlar kız arkadaşıymış da Ghislaine Maxwell'a 2015 yılında gönderdiği bir mailde İngilizce olarak şunları söylüyor; “You can give a prize to those of Virginia’s friends, acquaintances, family who come forward and help prove her claims wrong. The strongest is the Clinton dinner and the new version that Stephen Hawking participated in an underage orgy in the Virgin Islands.”
yani Giuffre'ın eşine, dostuna ulaşın Clinton yemeği ve Hawking'İn Virgin adasında reşit olmayanlarla cinsel ilişkiye girdiği iddiasını çürütecek kim çıkarsa ona ödül vereceğim, diyor

Bir diğer Hawking'den bahsedildiği yer ise "The other is a request for Giuffre to turn over all photos or videos of her with a number of individuals, including Hawking. But there is no reference to any “proclivities.” yani Giuffre'ya, içlerinde Hawking'in de bulunduğu birçok kişiyle çekildiği tüm fotoğraf ve videoları teslim etmesini istiyor ancak mesajlarda herhangi bir “eğilim”den söz edilmiyor.

Önemli bir bilgi içinde Hawking'in de bulunduğu birkaç bilim insanı 2006 yılında, Epstein hakkında ilk defa çocuk istismarından soruşturma açılmadan birkaç ay önce, multimilyoner tarafından fonlanan "yer çekimine ilişkin" bir konferans verdi.

Diğer bilgi gerçek değil. Hawking'in, mahkeme kaydı gibi görünen ve "zor matematik sorusu çözen cüceleri izlemeyi severdi" yazan kağıt gerçek değil, açıklanan belgelerde böyle bir şey yok.



 
Son düzenleme:
Babam odaya girince bilim insanları.
Kardeşim bu adamların buluşlarıyla ilgilenenin siz, adamın fetişini ne yapacaksınız
 
Babam odaya girince bilim insanları.
Kardeşim bu adamların buluşlarıyla ilgilenenin siz, adamın fetişini ne yapacaksınız

Adamın fetişi reşit olmayan kızlar olunca ister istemez laf oluyor kardeşim kusura bakma.
 
Yani gerçekten gerek var mıydı böyle bir konuya? Akşam akşam midem bulandı. Doğru veya yanlış, kesinlikle sosyalin kalitesini bozuyor bu tip konular.
 
Fetiş ayağına uğraştırıcı problemleri çözdürüyordur bence ya.
 

Geri
Yukarı