Iddle buddy virüsü nasıl kaldırılır?

TarıkBugra55

Hectopat
Arkadaşlar, bir oyun indirirken şüpheli bir şeyler gittiğini fark ettim ve bilgisayarı kontrol ettim. Idlle buddy diye bir programın çalıştığını fark ettim. Virüsmüş, şu an nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. Denetim masasında yok. Arkadan kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben araştırırken fark ettim Youtube yazarsan Idle buddy diye kaldırma işlemi gözüküyor.
Ya da aynen Malwarebytes indirip bilgisayarını taratıp çözebilirsin.

Arkadaşlar Malwarebytes işe yaramadı ama kendim elimle kaldırmayı başardım şu anda ESET'le tarama yapıyorum.
Şu şekilde kaldırdım denetim masasına girdim program kaldırma yerine geldim ve ıdlebuddy'yi aradım ama yoktu farklı program olarak gözüküyordu "ıngering group ınc product" böyle bir program olarak gözüküyordu kaldır dedim ve ıdlebuddy uninstall açıldı sol tarafta robot olmadığınızı kontrol edecek bir kod gösterdi ve kodu yazdım uninstall dedim ve kaldırdım.

Kanka bende var nasıl sileceğim ya silemedim ben.

Bende Avast anti virüs o olur mu?

Nasıl başardın söyler misin? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Yorumun çok işime yaradı teşekkür ederim.

Obit unlocker yükleyim görev yöneticisnde dosya konumu açın virüsün ve sağ tılayıp ıonit ile aça bas spnrda kilci aç olacak yanındaki aşğa doğru durna oka basarak kilid aç ve sile bas silincektir.
yani demk isteğidm ıobit unlocker yükleyeyip görev yöneticisine girip ıldebuddy ye sağ tıklayıp dosyakonumu aç diyin dosyaay gelin sap tıklayın ıbit unlcokera tıkayın sağ tıkladğınızda kildia aç yazar siz onun yaindaki oka tıkalyayyıp kildi aç ve sile tıklıcaksızı silincek virüs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…