Idle buddy virüsü nasıl kaldırılır?

Cevap olur mu bilmem ama görev yöneticisi ile bulup dosya konumuna gidebiliyorsaniz eğer; Windows'u güvenli modda açıp dosyayı bulup silmeyi deneyin.
Birkaç yıl önce ekranda ölü piksel gibi iki tane nokta olmuştu. Bunlar çalışan bir virüs tarzı bir şeydi. Birçok uygulama ile silmeyi denedim bir iki kere sildi bazı programlar ama yeniden geliyordu ve kurtulamıyordum.
Bir gün sinirlenip görev yöneticisinde çalışan programları kapatmaya başladım ve o dosyaları bulup güvenli modu açıp sildim bir daha da gelmediler.

Dün benim de başıma geldi bu olay şimdi sırası ile yapılacak işlemler şunlar.
  1. Güvenli modda Windows başlatın.
  2. CMD komut sistemini çalıştırın.
  3. CMD komut sisteminde CD,dir, rd komutları ile ıdlebuddy dosyasını bulun.
  4. Del komutu ile ıdlebuddy dosyasını silin.
  5. Rd komutu ile dosyanın boş halini silin.
  6. Geçmiş olsun.
Bunu uygular mısın dostum?

İddle buddy bir mining virüsü sizin CPU kullanıp Bitcoin etheryum vb. kazıyor böylece bizim sırtımızdan para kazanıyorlar olay bu exe. Uzantısı olduğu için virüs programları buluyor görüyor fakat silemiyor çözüm güvenli modda silmek veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda işini görebilir.

ne kodu yazdın
İddle buddy bir mining virüsü sizin CPU kullanıp Bitcoin etheryum vb. kazıyor böylece bizim sırtımızdan para kazanıyorlar olay bu exe. Uzantısı olduğu için virüs programları buluyor görüyor fakat silemiyor çözüm güvenli modda silmek veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda işini görebilir.

knk güvenli modda nasıl siliniyo onu anlamadım

Silen bir arkadaşın mesajı:
"Güvenli modda disk içinden elle dosyaları sildim sonra güvenli moddan çıkıp Windows defender'dan tarattım 1/2 şey çıktı idle mine dll'leri onları sildim.

Lock hunter diye bir program var,indir sonra güvenli modu aç bilgisayarımdan virüsün bulunduğu yere gel dosyaya sağ tıkla "what is locking file?" a tıkla orda delete diye bir şey diyecek basarsın sonrada yeniden başlat virüs silinir. (Daha 30 dk önce hallettim yardımcı olayım dedim.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı