Idea Tab Pro 8/256 vs Honor Pad V9

• Konuyu başlatan wrt49
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 599
Hocam batarya konusunda daha zayıf kalıyor ama düşüneceğim onu.

Batarya olarak çok geride kalmıyor ama siz bilirsiniz. Ekran olarak pad 7 biraz daha iyi ve işlemci konusunda pad 7'nin hem işlemcisi daha iyi hem de Snapdragon daha uzun ömürlü olacaktır.

Aslında aralarında aşırı bir fark yok fakat Idea Tab kalemi üzer mi diye biraz tereddütte kaldım.
Tab Pen Plus hakkında bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.
Yoksa ikisi arasında hayati bir fark yok.

Sorun su ki, kalemde stok yok.
Evet kontrol ettim.
Mi Pad 7 almayacağım.

Önceki konuda söylemiş olduğum gibi Idea Tab Pro almıştım fakat ölü piksel sebebi ile iade ettim fakat Lenovonun kaleminin Türkiye'de olmayan bir ucu var ve belli bir süre sonra ucu değiştirilen bir kalem olduğundan Lenovo seçeneğinden biraz uzaklaştım.

Sonuç olarak para iadesi olduğunda Honor V9 almaya karar verdim.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Batarya olarak çok geride kalmıyor ama siz bilirsiniz. Ekran olarak pad 7 biraz daha iyi ve işlemci konusunda pad 7'nin hem işlemcisi daha iyi hem de Snapdragon daha uzun ömürlü olacaktır.

Fiyat olarak 20K bandına kadar sorunum yok. Sadece kararsız kalmıştım. Öneriniz için teşekkürler.

EK:
Şaka gibi ülkeyiz gerçekten.
Honor Pad 1-2 gün içerisinde 20K oldu.
Idea Tab 19K bandına yaklaştı.

İşin komiği beko değişim kabul etmediğinden mecbur iade yaptım ve hala iade için eve gelip almalarını bekliyorum.
Param olduğu yerde değer kaybetti.
Tüketici hakkı ayaklar altında bir güzel ezildi ve kazanan piyasa fiyatlarını artıran satıcılar oldu.

1760913238632.png

Trajikomik.
İyi Akşamlar.

Dosya Ekleri

• 1760913227126.png
    1760913227126.png
    181,1 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
EK:
Şaka gibi ülkeyiz gerçekten.
Honor Pad 1-2 gün içerisinde 20K oldu.
Idea Tab 19K bandına yaklaştı.

İşin komiği Beko değişim kabul etmediğinden mecbur iade yaptım ve hala iade için eve gelip almalarını bekliyorum.
Param olduğu yerde değer kaybetti.
Tüketici hakkı ayaklar altında bir güzel ezildi ve kazanan piyasa fiyatlarını artıran satıcılar oldu.

Eki Görüntüle 2590736
Trajikomik.
İyi Akşamlar.

Kötu olmuş hocam bence bekleyin çünkü ikisi de bu fiyatları hak eden tabletler değil.

Kötu olmuş hocam bence bekleyin çünkü ikisi de bu fiyatları hak eden tabletler değil.
Şu anda güncel olarak fiyatları takip ediyorum.
Zaten daha para iadesi için 1 hafta gibi bir süre var.

Aslında fiyat konusunda Pad 10 aklımı biraz çeliyor fakat v9 ile biraz arasında kaldım.

Normalde V9 fiyatı fazla olduğundan lenovo alırım fakat kaleminin malzeme kalitesi ve kalem uçlarının Türkiye'de çok zor bulunması beni biraz lenovodan uzak tutuyor.

Mi Pad 7 araştırdım fakat onun kalemini sahibindenden almaya kalksam daha pahalıya denk geliyor veya 2. el bakmam gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı