IdeaCentre Gaming 5i PC'nin güç kaynağı modeli nedir?

Dogu_Arta

Hectopat
Daha fazla  
Bolgemizde bir elektrik kesintisi yasadik ve bilgisayarimdaki PSU'nun elektrik kesintilerine karşı dayaniklı olup olmadığıni merak ediyorum.

Hocma bu tip pclerin PSU'ları seri üretim olduğu için bilinmesi bira zor. İnternette araştırdım fakat bulamadım. Fakat Lenovo ve bu fiyat bandında ki bir bilgisayarda 80+ Bronze vardır. Zamanında Lenovo'nun bu tip bilgisayarlarından 2 tane sökmüştüm PSU'larında marka yazmıyordu sadece 80+ Bronze yazıyordu.

Hocma bu tip pclerin PSU'ları seri üretim olduğu için bilinmesi bira zor. İnternette araştırdım fakat bulamadım. Fakat Lenovo ve bu fiyat bandında ki bir bilgisayarda 80+ Bronze vardır. Zamanında Lenovo'nun bu tip bilgisayarlarından 2 tane sökmüştüm PSU'larında marka yazmıyordu sadece 80+ Bronze yazıyordu.

psu lar hakkinda hakkinda hic bir bilgim yok acaba bunda elektrik kesintisine karsi bir koruma var midir 80+bronze ne oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı