Yeni PC'nin güç kaynağı yandı

Danieldaylewis

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni PC toplattım. 2.günden akım koruyucu kullandığım halde PSU yandı, pat sesi geldi ve ışık oldu, PC açılmadı. 37 bine monitör dahil sistem toplatmıştım, parçaların birinden kısma işini en olmayacak PSU'ya verip ATX takmışlar. Ben de çok iyi anlamıyordum bu işlerden, farkına varamadım. Dün sorunsuzdu, bugün böyle.
Garantiye göndermeyi düşünmüyorum çünkü en iyi ihtimalle yeni PSU takarlar o da yine 500 liralık olur. Tabii ekran kartı yanmadıysa. Yandıysa da bu sisteme bu PSU'yu takmalarına rağmen kullanıcı hatası diyorlarmış.
Sorum; 2-3 saattir forumları geziyorum, ekran kartı harici işlemci, anakart, RAM gibi parçalara zeval verir diyeni duymadım. Onlarda hiçbir sorun olmaz mı sizce de? Bir de ekran kartı Sapphire RX 570 8 GB GDDR5. Kendi kendini kapamış mıdır acaba?
Ayağım kırık şu sıralar, baktırmaya da götüremeyeceğim 1 ay kadar. İçim içimi yedi.

37 bine monitör dahil sistem toplatmıştım.
Bir de ekran kartı Sapphire RX 570 8 GB GDDR5.

Hocam 37k ya o ekran kartını verip bide yanacak bir PSU koyuyorlarsa gerçekten üzücü. İşlemcinizi sorabilir miyim?
Sorunuza gelecek olursak başka bir PSU ile test etmeden net bir şey söylemek zor, inşallah bir şey olmamıştır.

Aynısı benim de başıma geldi garantiye gönderdim bekliyorum. Fakat 37 bin liralık sistemde nasıl RX 570 var anlamadım, Trendyol vs. tarzı sitelerden mi aldınız? Eğer aldıysanız acilen iade edin 37 bin lira ile çok iyi sistem kurulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı