J json Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #1 Merhaba, yeni aldığım makineyi şarja taktığımda jakında hafif de olsa sallanma/oynama fark ettim bu durum normal midir yoksa tamamen fit mi olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024
Merhaba, yeni aldığım makineyi şarja taktığımda jakında hafif de olsa sallanma/oynama fark ettim bu durum normal midir yoksa tamamen fit mi olmalı?
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.369 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Sarjı düzgün alıyorsa sorun yok, sallanıyorsa normal değil. Artı 0 Eksi
KS KS J json Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 freedomx dedi: Sarjı düzgün alıyorsa sorun yok, sallanıyorsa normal değil. Genişletmek için tıkla... Şarjı normal alıyor ama azıcık oynama yapıyor manipüle edince, bilemedim napmalı. Artı 0 Eksi
freedomx dedi: Sarjı düzgün alıyorsa sorun yok, sallanıyorsa normal değil. Genişletmek için tıkla... Şarjı normal alıyor ama azıcık oynama yapıyor manipüle edince, bilemedim napmalı.