İdeal oyuncu ve iş masası nasıl olmalı?

ekndmn

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Monitörüm 26 cm genişlik ayaklar 10 cm kasa ise boy 35 cm en 20 cm. Monitör ileride 3 adet e kadar çıkabilir veya 2 monitör bir 40 ekran TV şeklinde olabilir ( TV duvara montaj). Masayı marangoza yaptıracağım kafamda bir şeyler oluşturdum ancak fikir alışverişi amaçlı sizce ideal masa nasıl olmalı? Ölçüler nasıl olmalı?

3 monitör olacaksa minimum 2 metre genişliğinde ve 60 cm derinliğinde olmalı ve ağır yük taşıyabilmeli. Masif ağaç yapıda masalara bakabilirsin.
Masa iskeleti içinde, yükselip alçalabilen bir iskelet bulursan senin için daha iyi olur. Ama boyun uzunsa 75 - 80 cm masa yüksekliği yeterli gelecektir.

Çalışma koltuğu çok kişisel, ben IKEA markus kullanıyorum jarvfjallet kullandım bir süre ofiste ikisi de rahat ettirdi beni, jarvfjallet oturak yeri daha sert ve daha uzun süreler oturabiliyorsun. Dikkat etmen gereken nokta, arkası fileli olsun, boyun ve bel desteklerine de dikkat et.

Bütçen yüksekse nurus çok iyi materyaller üretebiliyor bakmanı tavsiye ederim.

3 monitör olacaksa minimum 2 metre genişliğinde ve 60 cm derinliğinde olmalı ve ağır yük taşıyabilmeli. Masif ağaç yapıda masalara bakabilirsin.
Masa iskeleti içinde, yükselip alçalabilen bir iskelet bulursan senin için daha iyi olur. Ama boyun uzunsa 75 - 80 cm masa yüksekliği yeterli gelecektir.

Çalışma koltuğu çok kişisel, ben IKEA markus kullanıyorum jarvfjallet kullandım bir süre ofiste ikisi de rahat ettirdi beni, jarvfjallet oturak yeri daha sert ve daha uzun süreler oturabiliyorsun. Dikkat etmen gereken nokta, arkası fileli olsun, boyun ve bel desteklerine de dikkat et.

Bütçen yüksekse nurus çok iyi materyaller üretebiliyor bakmanı tavsiye ederim.

Sandalyede file evet rahatlık konusunda eminim daha mutlu edecektir ama kullanım ömrü olarak nasıl olur? Standart koltuklarda kumaş ve sünger değişebilir ama örgüler değişmez sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı