Öncelikle merhaba, laptopumda RAM yükseltmek istiyorum, halihazırda 4 GB RAM var, bir de ben 4 GB ekleyip 8 GB yapmak istiyorum, ancak hangi RAM uyumlu olur bilemedim o yüzden SS atacağım;
Spd'de bir de slot #1 var o da boş gözüküyor yine de onunda ekran görüntüsünü atayım;
Yardımcı olursanız sevinirim, kolay gelsin, teşekkürler.
Yalnız İdeapad 100 modelinde sadece 1 tane ram slotu var. 4 GB ekleyemezsin, onun yerine 4 GB ı çıkarıp direk olarak 8 GB takabilirsin, kendim kullanıyordum.
4 GB DDR3 1600 MHz CL11 1.35V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. Almadan önce cihazın içini açıp bakın. İki slot olması lazım ama kullanan arkadaş tek slot var diyor. Eğer öyleyse aynı özelliklerde 8 GB bellek alın. İçindekini çıkarıp yeni belleği takabilirsiniz.
Kingston KVR16LS11/4 4 GB DDR3 1600 MHz CL11 Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
4 GB DDR3 1600 MHz CL11 1.35V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. Almadan önce cihazın içini açıp bakın. İki slot olması lazım ama kullanan arkadaş tek slot var diyor. Eğer öyleyse aynı özelliklerde 8 GB bellek alın. İçindekini çıkarıp yeni belleği takabilirsiniz.
Kingston KVR16LS11/4 4 GB DDR3 1600 MHz CL11 Notebook Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Evet, bende aynı şekilde 4 GB ek yapacaktım, içini açtığım da tek slot gördüm, anakarta kadar komple söktüm bilgisayarı belki bir sürpriz olur diye ama nafile, tek slot var.