Ideapad 3 15ACH6 laptopa SSD ya da HDD önerisi

DreaT

Hectopat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Lenovo lnvNB161216, Lenovo Ideapad 3 15ACH6 2-3 hafta oldu. Arkadaşlar hafıza yetersiz internette çok araştırdım ve sonuca varamadım. M.2'ler çok pahalı HDD takabiliyorsak HDD 2 TB öneri istiyorum. Laptopa M.2 takılıyorsa sadece 2 TB M.2 önerisi HDD takılmıyor diyen de var aparatla takan da anlamadım bir şey. Sizden ricam HDD takılıyorsa nasıl takacağım_ HDD slot yok diyorlar internetten satıcılara sordum YouTube'dan bakıyorum bir aparat sayesinde HDD takılıyor sanırsam HDD takılmıyorsa bu laptopa uygun bir 2 TB mümkünse M.2 SSD önerisi istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum sonuca varamadığım için buraya yazıyorum yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 adet m2 slotu var bende de lenovo gaming 3 var 500gb ssd yetersiz 2tb ssd takviyesi yapacağım bir iki ay sonra HDD yi unut onun devri bitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyiniz.

2 adet m2 slotu var bende de lenovo gaming 3 var 500gb ssd yetersiz 2tb ssd takviyesi yapacağım bir iki ay sonra HDD yi unut onun devri bitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyiniz.

Hocam yorumunuz için sağ olun ama bu videoya baktım Lenovo Ideapad Gaming 3 serisi değişiyor bendeki board farklı sanırsam 15ACH6 model de bu HDD slot yeri varsa HDD takmak isterim M.2 SSD'ler çok pahalı gereksiz pahalı HDD 2 TB 1000 TL iken M.2 SSD 2 TB 5000 6000 değişiyor almışken yüksek hafıza alacağım after efects oyunlar zaten aşırı GB yiyor 90 100 GB günümüz oyunları 512 GB M.2 SSD kendide var işletim sistemi yüklü buraya programları kuracağım Lenovo yetkili servisini de aradım HDD takılıyor sanırsam bir de M.2 bile alsam internetde çok model var benim anakarta hangisi uygun onu da bilemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı