Aslında hayır diyebilirim. God of War'da böyle bir sorun yaşamamıştım. İşlemci sıcaklığı anlık olarak Max 95 dereceyi görüyor.
RAM'lerim 2x8 16 GB. GPU sürücüsü güncel. Afterburner değerlerini yarın işlerimi halleder halletmez atacağım.
Cihaz bazı oyunlarda normalde bekleyeceğinizden düşük FPS değerlerine ulaşıyor. Nedenini tam olarak çözebilmiş değilim. LoL 90 FPS orta ayarlar. Valorant 150 FPS lowest ayarlar gibi FPS değerleri var. Ancak garip bir şekilde bu FPS değerlerinin ulaşabilinecek en üst değerler olmadığının da farkındayım çünkü ayarları yukarıya çektiğimde normalde olması gereken FPS düşüşü ya olmuyor ya da az oluyor. God of War'u çok sorunsuz bir şekilde 120 FPS'lerde oynamıştım (orta grafiklerde) neden LoL gibi tost makinesinin bile kaldıracağı bir oyunu 90 FPS oynarken God of War gibi 3A bir oyunu 120-130 FPS oynayabildiğimi bilmiyorum. Gerçekten garip. Hogwarts Legacy oyununda da oyunu oynanamaz hale getirmese de FPS düşmesi yaşamam normal şartlarda beklenmeyecek bir şey bence.
*God of war oynarken GPU 60-65 CPU 75-80 derecelerde geziniyordu.