Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.099 Çözümler 17 Yer İstanbul 2 Temmuz 2021 #1 Lenovo Ideapad 310 15ABR kullanıyorum. Novo tuşuna basmayı da F2'yi de deleteyi de denedim ama BIOS ekranı açılmıyor. Nasıl açabilirim?
Lenovo Ideapad 310 15ABR kullanıyorum. Novo tuşuna basmayı da F2'yi de deleteyi de denedim ama BIOS ekranı açılmıyor. Nasıl açabilirim?
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 2 Temmuz 2021 #2 Nova tuşuna PC kapalıykenmi bastınız. Artı 0 Eksi
KS KS Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.099 Çözümler 17 Yer İstanbul 3 Temmuz 2021 #3 Nan0TecH dedi: Nova tuşuna PC kapalıykenmi bastınız. Genişletmek için tıkla... Lenovo yazısı varken basıyorum, önceden oluyordu şu an olmuyor. Artı 0 Eksi
Nan0TecH dedi: Nova tuşuna PC kapalıykenmi bastınız. Genişletmek için tıkla... Lenovo yazısı varken basıyorum, önceden oluyordu şu an olmuyor.
xxMFIxx Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 119 Daha fazla Sistem Özellikleri 12900k 32 GB DDR5 5600 Mhz WD SN850 1 TB MSI MPG Z690 CARBON WIFI ZOTAC RTX 4080 Trinity OC Corsair RM850x NZXT X73 Lian Li Dynamic XL (Cooler Master Halo ARGB x10) Lian Li Strimer Plus 3x8 pin & 24 pin Asus ROG Strix Scope RX Red Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #4 Earas dedi: Lenovo Ideapad 310 15abr kullanıyorum. Novo tuşuna basmayı da F2'yi de deleteyi de denedim ama BIOS ekranı açılmıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Windowsunuzu başlatın. Başlata tıklayın. Kapatma simgesine basın. Shift'e basılı tutarken yeniden başlat deyin. Cihaz kapanıp kurtarma ekranı açılacak. UEFI yazılım ayarlarına tıklayın. Windows sizi BIOS ekranınıza yönlendirecektir. Buradan BIOS'unuzu varsayılan ayarlara önce bir sıfırlayın. Ardından yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Saygılarımla. Artı 0 Eksi
Earas dedi: Lenovo Ideapad 310 15abr kullanıyorum. Novo tuşuna basmayı da F2'yi de deleteyi de denedim ama BIOS ekranı açılmıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Windowsunuzu başlatın. Başlata tıklayın. Kapatma simgesine basın. Shift'e basılı tutarken yeniden başlat deyin. Cihaz kapanıp kurtarma ekranı açılacak. UEFI yazılım ayarlarına tıklayın. Windows sizi BIOS ekranınıza yönlendirecektir. Buradan BIOS'unuzu varsayılan ayarlara önce bir sıfırlayın. Ardından yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Saygılarımla.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 3 Temmuz 2021 #5 Earas dedi: Lenovo yazısı varken basıyorum, önceden oluyordu şu an olmuyor. Genişletmek için tıkla... PC kapalıyken nova tuşuna basınız bir üst modelini kullanıyorum bende böyleydi. Artı 0 Eksi
Earas dedi: Lenovo yazısı varken basıyorum, önceden oluyordu şu an olmuyor. Genişletmek için tıkla... PC kapalıyken nova tuşuna basınız bir üst modelini kullanıyorum bende böyleydi.