IdeaPad 330 laptopta işlem yapılamıyor

• Konuyu başlatan L4A7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 378

L4A7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar geçen aylarda oyun oynarken laptop kapandı gidiş o gidiş. Ne yapıp ne ettiysem bilgisayarı açamadım. Bu ekranda kalıyor, işlem yapmıyor. Otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ama başka da bir şey yok. Üniversite öğrencisiyim çok acil sorunu çözmem lazım.
BIOS sıfırladım tepki yok, laptop sıfırla dedim ilk başlarda orada 99'da kendini kapatmış. Ondan sonrası bu şekilde. Şimdi de Windows 10 dönmüş.

Lenovo IdeaPad 330 15IKB.
Intel Core i5 8250U.
AMD Radeon 530.
UHD 620.
Samsung EVO 870 1 TB.
WD hard disk (DVD yerinde) 1 TB.
12 RAM (4 dahili + 8 GB 2133 MHz RAM)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar geçen aylarda oyun oynarken laptop kapandı gidiş o gidiş. Ne yapıp ne ettiysem bilgisayarı açamadım. Bu ekranda kalıyor, işlem yapmıyor. Otomatik onarıma hazırlanıyor diyor ama başka da bir şey yok. Üniversite öğrencisiyim çok acil sorunu çözmem lazım.
BIOS sıfırladım tepki yok, laptop sıfırla dedim ilk başlarda orada 99'da kendini kapatmış. Ondan sonrası bu şekilde. Şimdi de Windows 10 dönmüş.

Lenovo IdeaPad 330 15IKB.
Intel Core i5 8250U.
AMD Radeon 530.
UHD 620.
Samsung EVO 870 1 TB.
WD hard disk (DVD yerinde) 1 TB.
12 RAM (4 dahili + 8 GB 2133 MHz RAM)
Başlangıç onarma de bekle.

Temeli zayıf kötü bir kurulum yapılmış apaçık belli. Kurulum USB si oluştur. Eğer buna fırsatın yoksa kurtarma modundan geri yükleme noktasını seç sistemi her şeyi varsayılan olacak şekilde düzenler ve eğer varsa kişisel veriler, bu verilere de ellemez. Ancak kesin çözüm Kurulum USB'si ile sıfırdan kurulumdur.

Temeli zayıf kötü bir kurulum yapılmış apaçık belli. Kurulum USB'si oluştur. Eğer buna fırsatın yoksa kurtarma modundan geri yükleme noktasını seç sistemi her şeyi varsayılan olacak şekilde düzenler ve eğer varsa kişisel veriler, bu verilere de ellemez. Ancak kesin çözüm kurulum USB'si ile sıfırdan kurulumdur.

Kurulum USB oluşturacağım bir cihazım yok bunun dışında, buradan oluşturmak mümkün mü? Kuruljmu teknik servis yapmıştı uzaktan erişin ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı