Ideapad 520 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki laptop alınır mı? İkinci el için ne kadar verilmeli? Ekran kartı MX150 4 GB, elimde SSD mevcut. Tanıdık birinden alacağım, geçmişini biliyorum.

SSD ile adam edilir ancak işlemcisi beş para etmez.
Aynı cihazdan arkadaşıma almıştık. i7-8550U modelini kendime aldım. Öğrencilik zamanlarımızda AutoCAD'de sorun yaşıyordu. SSD ile belki adam edilir.
5.500 değil de 5.000 ideal.

@messinicocugu çoğu konuda görüyorum, senden de bir yorum beklerim.

Aynı paraya sıfır 5300u laptop daha iyi olur bence ekran kartı performansları yakın işlemci olarak da daha güçlü:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı paraya sıfır 5300u laptop daha iyi olur bence ekran kartı performansları yakın işlemci olarak da daha güçlü:

Bu fiyatlara pek göremedim ben (4 GB RAM 256 GB SSD var), aralarında abartı bir fark yoktur herhalde. Ağır oyun oynamak icin almıyorum zaten.

Bu fiyatlara pek göremedim ben (4 GB RAM 256 GB SSD var), aralarında abartı bir fark yoktur herhalde. Ağır oyun oynamak icin almıyorum zaten.

RAM ekleyebilirsen 5300u laptop daha iyi olur ekleyemezsen dediğini alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı