NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.790 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH6 cihazımda kulaklık takmadığım zaman arkadaşlarımla konuşamıyorum. Ayarlardan WhatsApp'a izin verip ses kaydı atmayı denedim. Mikrofon bulunamıyor dedi. Bilgisayarın mikrofonu olduğunu nasıl anlarım?
Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH6 cihazımda kulaklık takmadığım zaman arkadaşlarımla konuşamıyorum. Ayarlardan WhatsApp'a izin verip ses kaydı atmayı denedim. Mikrofon bulunamıyor dedi. Bilgisayarın mikrofonu olduğunu nasıl anlarım?
Çözüm emn1212 16 Şubat 2024 Sorun gidermeyi deneyebilirsin ya da aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayabilirsin.
Sorun gidermeyi deneyebilirsin ya da aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayabilirsin.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.348 Çözümler 13 Yer Edirne 16 Şubat 2024 #2 Sorun gidermeyi deneyebilirsin ya da aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Sorun gidermeyi deneyebilirsin ya da aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayabilirsin.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.790 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 emn1212 dedi: Sorun gidermeyi deneyebilirsin ya da aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kayıt sesi ile ilgili sorunları düzelt dedim. Microphone Array'ı seçtim. Sorunlar düzeltildi dedi. Teşekkür ederim hocam. Artı 0 Eksi
emn1212 dedi: Sorun gidermeyi deneyebilirsin ya da aygıt yöneticisine girip donanım değişikliklerini tarayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kayıt sesi ile ilgili sorunları düzelt dedim. Microphone Array'ı seçtim. Sorunlar düzeltildi dedi. Teşekkür ederim hocam.