IdeaPad Gaming 3 15ARH7 şarj oluyor görünüyor ama sabit kalıyor

XenonTuna

Zeptopat
Katılım
22 Mart 2024
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu Gaming laptopu alalı 5-6 ay oldu olmadı. İlk zamanlar güç tuşu kırmızı yanmaya başladı, servise götürdüm pilinin değiştiğini söylediler. 2-3 ay sonra şimdi de mavi yanıyor ve şarj oluyor ibaresi var. Fakat sabit kalıyor servise vermekten bıktım, ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün fabrikasyon hatalı olabilir. Şunu unutmayın servisler ücret alınmadığı süreç 0 parça ile değişim yapmak zorunda değiller kısacası şansa ölmeye yakın bir batarya denk gelmiş olabilir. Arayıp DOA talep edin, ücret iadesi ve değişim sağlıyor. Varsa aynı model yoksa bir üst modeli alabilirsiniz ya da fatura üzerindeki ücreti talep edebilirsiniz(seçim size bağlı sizden bağımsız ya stoğu yok biz ücret iadesi yapalım derlerse diretin).
 
Hatalı ürün demek mantıklı olur. Yanlış bilgi vermek istemem ama özel bir belge. Size teslimi yapılıyor, imzalayıp isteğinizi belirtiyorsunuz. Servise girerken eğitimde gördüğüm kadarını hatırlıyorum şartlar değişmiş olabilir.

Size tavsiyem kesinlikle farklı bir telefon numarasından arayın ve DOA belgesi hakkında bilgi alın.
 
Fn+Q ile fan modlarını ayarlayabiliyorsun. Kırmızı-mavi-beyaz yanar. Şarjın belli seviyede takılı kalması pil koruması ile alakalı. Lenovo Vantage üzerinden kaldırabilirsin istersen.
 

Geri
Yukarı