SATIRNECLA Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 FiveM'de kayıt alamıyorum arkadaslarım alabiliyor laptopları var ama onlar Optimus'u kapatmıs ben nasıl kapatırım iyi Sosyaller dilerim.
FiveM'de kayıt alamıyorum arkadaslarım alabiliyor laptopları var ama onlar Optimus'u kapatmıs ben nasıl kapatırım iyi Sosyaller dilerim.
Çözüm Artoria Pendragon 21 Temmuz 2024 O modelde MUX olmadığı için kapatamazsınız, sadece monitör bağlarsanız aynı işlevi görür.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.865 Makaleler 9 Çözümler 1.034 21 Temmuz 2024 #2 O modelde MUX olmadığı için kapatamazsınız, sadece monitör bağlarsanız aynı işlevi görür. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SATIRNECLA Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 Tamamdır peki FiveM'de nasıl kayıt alırım hocam. Artoria Pendragon dedi: O modelde MUX olmadığı için kapatamazsınız, sadece monitör bağlarsanız aynı işlevi görür. Genişletmek için tıkla... Ekleme: GeForce Experience üzerinden kayıt alacağım ama kabul etmıyor normal GTA da kayıt alabılıyorum. SATIRNECLA dedi: Tamamdır peki FiveM'de nasıl kayıt alırım hocam. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamamdır peki FiveM'de nasıl kayıt alırım hocam. Artoria Pendragon dedi: O modelde MUX olmadığı için kapatamazsınız, sadece monitör bağlarsanız aynı işlevi görür. Genişletmek için tıkla... Ekleme: GeForce Experience üzerinden kayıt alacağım ama kabul etmıyor normal GTA da kayıt alabılıyorum. SATIRNECLA dedi: Tamamdır peki FiveM'de nasıl kayıt alırım hocam. Genişletmek için tıkla...
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.865 Makaleler 9 Çözümler 1.034 22 Temmuz 2024 #4 @SATIRNECLA Onun üzerinden kayit alabilmek için direkt görüntüyü ondan almanız lazım, o da sadece dediğim gibi monitör bağlayarak mümkün. Artı 0 Eksi
@SATIRNECLA Onun üzerinden kayit alabilmek için direkt görüntüyü ondan almanız lazım, o da sadece dediğim gibi monitör bağlayarak mümkün.
KS KS SATIRNECLA Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 Artoria Pendragon dedi: @SATIRNECLA onun üzerinden kayit alabilmek için direkt görüntüyü ondan almanız lazım, o da sadece dediğim gibi monitör bağlayarak mümkün. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: @SATIRNECLA onun üzerinden kayit alabilmek için direkt görüntüyü ondan almanız lazım, o da sadece dediğim gibi monitör bağlayarak mümkün. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.