IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

Ozcano

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sizce aşağıda linki bulunan laptop alınır mı? Sadece WoW oyunu oynayacağım. Konu hakkında bilgi ve önerisi olan arkadaşlarda cevap beklemekteyim.

Alınır da buradan bir bak istersen fiyatlara

Alınır da buradan bir bak istersen fiyatlara

hocam bunlar fredoos ben uğraşmamak için win11'li almak istedim temiz olsun diye çokta anlamam böyle yüklemek gibi şeylerden yanlış mı olur diyorsun ?

hocam bunlar fredoos ben uğraşmamak için win11'li almak istedim temiz olsun diye çokta anlamam böyle yüklemek gibi şeylerden yanlış mı olur diyorsun ?
oem key al fazladan neden para vericenksin 50₺ civarında intertte dolu he param çok dersen bilemem

Son düzenleme:
Sadece WoW oynayacaksanız bu bütçede laptop bakmanızın sebebi nedir? Çok daha uygun fiyata laptop bulabilirsiniz WoW için. Özel olarak başka bir kullanım amacınız olacak mı?

yok hocam başka tür oyunlar oynamam uzun ömürlü olsun 1 kere alim tam alim kafasında seçtim bunu wow içi fps sıkıntı olmayacak ve uzun süre kullanabileceğim iyi bir laptop önerinizi dinlemek isterim.

Hocam bunlar fredoos ben uğraşmamak için Windows 11'li almak istedim temiz olsun diye çok da anlamam böyle yüklemek gibi şeylerden yanlış mı olur diyorsun?

Windows kurmak basit hocam.
Yok hocam başka tür oyunlar oynamam uzun ömürlü olsun 1 kere alim tam alim kafasında seçtim bunu WoW içi FPS sıkıntı olmayacak ve uzun süre kullanabileceğim iyi bir laptop önerinizi dinlemek isterim.

Omen 17'yi alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı