Nivera55
Decapat
Pek dert etmiyor bazılarıinsanların bazıları bilinçsizbiraz da merak ettim açıkçası çünkü neredeyse kimse konuşmamış bu konuyu
Pek dert etmiyor bazılarıinsanların bazıları bilinçsizbiraz da merak ettim açıkçası çünkü neredeyse kimse konuşmamış bu konuyu
belki ben zorlamışımdır biraz bilmiyorum. grafik açısından deneyebiliceğiniz bi oyun var mıCS:GO'da deniyorum ve plastik kısmıyla sınırlı kalıyor hala, AAA oyunlarda ekrandamı ısınıyor sizde.
Belki ben zorlamışımdır biraz bilmiyorum. Grafik açısından deneyebiliceğiniz bir oyun var mı?
ryzen 7 5800 rtx 3060 16 gb ram@omut hocam sizdeki cıhazın ozelliklerı nedir ve Witcher'da kac derece goruyorsunuz sıcaklıkları, bu arada yavastan ekranda ısınmaya baslıyor.
Benim cıhazda hala sıcaklıklar 72 64 derece aralarında yazın bıraz daha artar diyordumda hala guzel sogutması.
derecelere nasıl bakacağımı bilmiyorum ben@omut hocam sizdeki cıhazın ozelliklerı nedir ve Witcher'da kac derece goruyorsunuz sıcaklıkları, bu arada yavastan ekranda ısınmaya baslıyor.
Benim cıhazda hala sıcaklıklar 72 64 derece aralarında yazın bıraz daha artar diyordumda hala guzel sogutması.
teşekkür ettim iyi gecelerYazın pc baya ısınıyor @omut hocam yinede altına fan alın sorununuzu çözmese bile yaz için yardımcı olur iyi geceler
afterburnerdan hocamryzen 7 5800 rtx 3060 16 gb ram
derecelere nasıl bakacağımı bilmiyorum ben
teşekkür ettim iyi geceler
afterburnera yarın bakarım artıkafterburnerdan hocam
Sogutma anlamında bu kadar tatmin etmesini beklemiyordum cihazın 75i gectigini goremedim hiç bendeki 11300h 3050 versiyonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.