Hocam cihazım budur: Lenovo Ip Gaming 3 11.Nesil Core i5 11300H-8Gb-512Gb Ssd-15.6"-Gtx1650 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Ip Gaming 3 11.Nesil Core i5 11300H-8Gb-512Gb Ssd-15.6"-Gtx1650 4Gb-W11
15IHU6 diye de geçiyor ama RTX3050 modeli değil. Linke bakınız.
Hocam kutulu mu gönderiyorlar yoksa üstteki gibi kartona sarıp mı gönderiyorlar?
Üstte gönderdiğim fotodaki satıcı ile aynı satıcı.
Böyle bir model buldum bu olur gibi sizce?
Bilmediğim bir site maalesef.Lenovo ideapad Gaming 3 15IHU6 Notebook - Lenovo ideapad Gaming 3 15IHU6 Notebook Uyumlu Ürünler / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
Lenovo ideapad Gaming 3 15IHU6 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısıbilendenal.com
Buradaki Bigboy RAM Samsung üretimi.
https://eksisozluk.com/bilendenal-com--3302104 o zaman vaktin varsa buraya göz atabilirsin araştırmadan bende sipariş vermezdim.Bilmediğim bir site maalesef.
hocam bu site sizi fonluyor mu? yanlış anlamayın lütfen.https://eksisozluk.com/bilendenal-com--3302104 o zaman vaktin varsa buraya göz atabilirsin araştırmadan bende sipariş vermezdim.
Hayır o siteyi referans olarak kullanıyoruz teknik özellikler ve uyumlu ramler görünüyor isteyen oradan alır isteyen başka yerden.hocam bu site sizi fonluyor mu? yanlış anlamayın lütfen.
ondan çok daha iyi siteler var teknik özellik bakmak için, bütün ram konularında istisnasız yazmışsınız bu siteyi ondan sormuştum.Hayır o siteyi referans olarak kullanıyoruz teknik özellikler ve uyumlu ramler görünüyor isteyen oradan alır isteyen başka yerden.
Direk bu konudaki model ile örnek vereceğim.Ondan çok daha iyi siteler var teknik özellik bakmak için, bütün RAM konularında istisnasız yazmışsınız bu siteyi ondan sormuştum.
Hocam naptınız aldınız mı bende almak istiyorum ama pc yanımda değil ram alırken neye dikkat etmem lazım frekans dışındaÇoğu kişiye böyle gelmiş maalesef Vatandan almayı düşünüyorum.
Hocam naptınız aldınız mı bende almak istiyorum ama PC yanımda değil RAM alırken neye dikkat etmem lazım frekans dışında.
Alalı çok oldu hocam.
Bu ürünü aldım. Notebook için RAM bakılırken; gecikme süresi (CL), bus hzı (MHz) DDR serisi ve voltaj değerlerine bakarak aldım ben.GSKILL 8GB (1x8GB) Ripjaws DDR4 3200MHz CL22 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) Ripjaws DDR4 3200MHz CL22 1.2V Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@Enes tkl Notebook Ram markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
Cihaz için uyumlu olan RAM bunlar nereden alırsın bilmem ama vatan da bunlar var.