Ideapad Gaming 3 için RAM önerisi

Buradaki Bigboy RAM Samsung üretimi.

Hayır o siteyi referans olarak kullanıyoruz teknik özellikler ve uyumlu ramler görünüyor isteyen oradan alır isteyen başka yerden.
ondan çok daha iyi siteler var teknik özellik bakmak için, bütün ram konularında istisnasız yazmışsınız bu siteyi ondan sormuştum.

Ondan çok daha iyi siteler var teknik özellik bakmak için, bütün RAM konularında istisnasız yazmışsınız bu siteyi ondan sormuştum.
Direk bu konudaki model ile örnek vereceğim.

Bu tip siteler bunlar hangisinde kaç adet ssd/hdd desteği yazıyor?

Ayrıca hepsi RAM için Max 32 GB desteklediği yazmış hatta Lenovo kendi sitesinde Max 16 GB yazıyor.

Bilendenal'da 64 GB yazıyor.

4 adet ondan çok daha iyi siteler yanılıyor olamaz değil mi ama eksik bilgi içeriyorlar.

Bu laptop 64 GB RAM ile satışta şu an.

Çoğu kişiye böyle gelmiş maalesef Vatandan almayı düşünüyorum.
Hocam naptınız aldınız mı bende almak istiyorum ama pc yanımda değil ram alırken neye dikkat etmem lazım frekans dışında

Hocam naptınız aldınız mı bende almak istiyorum ama PC yanımda değil RAM alırken neye dikkat etmem lazım frekans dışında.

Alalı çok oldu hocam.
Bu ürünü aldım. Notebook için RAM bakılırken; gecikme süresi (CL), bus hzı (MHz) DDR serisi ve voltaj değerlerine bakarak aldım ben.

@Enes tkl Notebook Ram markaları modelleri en uygun en ucuz fiyatlar ve taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
Cihaz için uyumlu olan RAM bunlar nereden alırsın bilmem ama vatan da bunlar var.

Hocam merhaba bende de aynı PC var bu RAM'i almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşadınız mı veya oyunlarda çok performans farkı oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…